Facebook Pixel ΑΕΚ – Εχσάν Χατζισαφί: Πάει για υπογραφές στην ΑΕΚ – Επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα
| 2021-08-02 16:14:00

Ταύρος ο Χατζησαφί! Πάει για υπογραφές στην ΑΕΚ – Επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα

Sportdog Team
Ταύρος ο Χατζησαφί! Πάει για υπογραφές στην ΑΕΚ – Επιστρέφει μόνιμα Ελλάδα

Ο Ιρανός πέρασε ιατρικά και ετοιμάζεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

ΑΕΚ – Εχσάν Χατζισαφί: Τα τυπικά απομένουν από την επισημοποίηση της μεταγραφής του Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ιρανός αμυντικός ολοκλήρωσε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Τα αποτελέσματα των τελευταίων έδειξαν, ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο καθώς βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο 31χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από την Ένωση. Μάλιστα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, καθώς ήλθε μετά της γυναικός και του παιδιού του.

Ο Χατζισαφί θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα από τους γυμναστές της ΑΕΚ, καθώς έχει συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα Ιράν και Εθνική ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο. Έτο σχέδιο είναι να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα τέλη Αυγούστου.

Στην Ελλάδα έχει έρθει πλέον για μόνιμη εγκατάσταση με τη γυναίκα του και το παιδί του και βεβαίως σε συνεργασία με το τιμ των γυμναστών θα αποφαιστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ενόψει της πρεμιέρας του πρωτθλήματος με δεδομένο ότι βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση χωρίς να έχει σταματήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags