Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σπουδαίες ατάκες Βαμβακούλα στο sportdog!
| 2021-08-03 12:00:00

"Βάλε Βάτσλικ, όχι Τζολάκη - Μπαμ ΠΑΟΚ για να μην τελειώσει νωρίς ο τίτλος" - Αποκάλυψη για Μαρινάκη

του Γιώργου Κτενά
"Βάλε Βάτσλικ, όχι Τζολάκη - Μπαμ ΠΑΟΚ για να μην τελειώσει νωρίς ο τίτλος" - Αποκάλυψη για Μαρινάκη

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στο sportdog για την αναμέτρηση, τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, την 11άδα, αλλά και για το ματς του ΠΑΟΚ.
 

Ολυμπιακός: Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του Ολυμπιακού και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση.

"Να βάλει Βάτσλικ βασικό και πάγκο ο Τζολάκης - Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός"



"Ο Oλυμπιακός και όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμος 100%, παίρνει ακόμα παίκτες κ.λπ.. Θέλει κάποιον χρόνο για να μονταριστεί, αλλά σήμερα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Για αυτό προσπαθεί οι 8-9 της 11άδας να είναι από την περσινή ομάδα. Είναι βοήθεια που ξαναγύρισε ο κόσμος στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ δυνατος στο γήπεδό του. Είναι καλή ομάδα η Λουντογκόρετς, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ευρωπαϊκή ομάδα. Το πρωτο που θα πρέπει να κάνει σήμερα, είναι να μην φάνε γκολ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Ν. Βαμβακούλας.

Κάτω από τα δοκάρια ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να βάλει τον Τζολάκη και όχι τον Βάτσλικ. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Αν ήμουν προπονητής όπως ο Μάρτινς, θα έβαζα τον έμπειρο παίκτη. Ο Τζολάκης δεν είναι για να τον βάλεις τόσο πολύ στα βαθιά. Έφυγε ένας πολύ καλός γκολκίπερ, αλλά και αυτός που ήρθε δεν είναι τυχαίος, έρχεται από καλό Euro και νομίζω ότι πρέπει να είναι βασικός απόψε".

"Δεν ήταν κακή η ΑΕΚ - Ο Μαρινάκης και τα 20 εκατ. του Τσάμπιονς Λιγκ - Μπαμ ο ΠΑΟΚ για μην τελειώσει το πρωτάθλημα 5 μήνες νωρίτερα"

Μάλμε ή Ρέιντζερς για τη συνέχεια;

"Να περάσει τη Λουντογκόρετς πρώτα, βλέπεις ότι οι άλλες αποτυγχάνουν: Δεν πέρασαν στον επόμενο γύρο, αν και δεν ήταν κακή η ΑΕΚ ή ο Άρξης. Αλλά έλειπαν κάποια στοιχεία που δεν είναι έτοιμες οι ομάδες".

Τι βλέπετε στις μεταγραφές;

"Ο,τι χρειαστεί ο Μαρτίνς, ο Μαρινάκης έχει αποδείξει δεν του χαλάει χατίρι. Δεν είναι θέμα οικονομικό, ο,τι και να στοιχίζει ένας παίκτης, τον παίρνει. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο, υπάρχει κάποιος που αγαπάει τον Ολυμπιακό και έχει δείξει ότι δεν είναι θέμα το οικονομικό, δεν περιμένει να πάρει τα 5-10-20 εκατ. του Τσάμπιονς Λιγκ, ξοδεύει λεφτά για την ομάδα. Θέλει να τον δει να προχωράει στην Ευρώπη τον Ολυμπιακό, αλλά για να παίξει Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να παίρνει το πρωτάθλημα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ το βράδυ;

"Αυτό που θέλουμε όλοι οι φίλαθλοι είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ, να είναι δυνατός, γιατί αν είναι δυνατές οι ελληνικές ομάδες θα έχουμε καλό πρωτάθλημα και δεν θα τελειώνει 5-6 νωρίτερα. Να κάνουν μεταγραφές, να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αν δεν κάνεις 1-2 μπαμ πώς θα έρθει ο κόσμος στο γηπεδο;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό πριν υπογράψει! Αυτός του "χάλασε" το μυαλό - "Ήθελε Μονακό"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags