Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη Μαρτίνς με Λουντογκόρετς! Αυτόν βάζει βασικό - Στον πάγκο Έλληνας άσος - Πέδρο, πρόσεχε
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-03 16:30:00

Έκπληξη Μαρτίνς με Λουντογκόρετς! Αυτόν βάζει βασικό - Στον πάγκο Έλληνας άσος - Πέδρο, πρόσεχε

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη Μαρτίνς με Λουντογκόρετς! Αυτόν βάζει βασικό - Στον πάγκο Έλληνας άσος - Πέδρο, πρόσεχε

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι τού Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει με τις δοκιμές του τον τρόπο που έχει αποφασίσει να παίξει στο βραδινό παιχνίδι!

Ολυμπιακός: Μόλις στις δύο τελευταίες προπονήσεις δούλεψε καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, γιατί σε αυτές είχε τους περισσότερους παίκτες υγιείς στη διάθεσή του, και σε αυτές τις δύο προπονήσεις δούλεψε κυρίως το 3-4-3.

Φαίνεται ότι με αυτό το σύστημα θα δούμε τον Ολυμπιακό στο βραδινό παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς, καθώς συνήθως ο Μαρτίνς ο,τι δοκιμάζει την τελευταία μέρα το χρησιμοποιεί και στον αγώνα.

Με βάση όσα έχει δείξει ο Μαρτίνς, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζολάκης (αν και υπάρχουν φωνές στον Ολυμπιακό που υποστηρίζουν ότι σε έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι, ίσως να ήταν καλύτερη η παρουσία του Βάτσλικ), με τους Λαλά, Σεμέδο, Παπασταθόπουλο ή Σισέ, Μπα, και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα!

Κουντέ με Καμαρά στα χαφ, μπροστά Μασούρας και Βαλμπουενά, με τους Χασάν και Αραμπί να διεκδικούν μια θέση στην επίθεση. Τη μία μέρα ο Μαρτίνς δοκίμασε τον Αραμπί και την άλλη Χασάν. 

Είναι σαφές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα προφυλάξει την άμυνά του, γιατί αν κρατήσει το μηδέν, στο Καραϊσκάκη δεν είναι δύσκολο να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και να πετύχει γκολ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βάλε Βάτσλικ, όχι Τζολάκη - Μπαμ ΠΑΟΚ για να μην τελειώσει νωρίς ο τίτλος" - Αποκάλυψη για Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags