Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει" ο Τιάγκο Σίλβα - Έρχονται αριστερός μπακ και εξτρέμ
| 2021-08-04 12:00:00

Ραγδαίες εξελίξεις σε Ολυμπιακό: Αυτούς φέρνει ο Μαρινάκης - Ποιος "τελείωσε" μετά τη Λουντογκόρετς

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραγδαίες εξελίξεις σε Ολυμπιακό: Αυτούς φέρνει ο Μαρινάκης - Ποιος "τελείωσε" μετά τη Λουντογκόρετς

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τον Ολυμπιακό η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, καθώς είναι σαφές ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βάλουν δύναμη στη δύναμη και να κάνουν ακόμα καλύτερο το ρόστερ τους!
 

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι εναντίον της Λουντογκόρετς ανήκει στο παρελθόν με αρνητικό πρόσημο και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται, ήδη από την επόμενη μέρα, να επικεντρωθούν στην περαιτέρω ενίσχυση. Ο Ονιεκούρου έχει ανακοινωθεί ήδη και, πλέον, έχει μπει το νερό στο αυλάκι για δύο ακόμα παίκτες.

Το ρεπορτάζ που υπάρχει αναφέρει ότι θα έρθει στην ομάδα ένας αριστερός μπακ επιπέδου, ένας πολύ καλός παίκτης, ένας παίκτης που θα αφήσει στον πάγκο τον Ρέαμπτσιουκ χωρίς δεύτερη σκέψη! Κυκλοφορούν ήδη κάποια ονόματα και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε εξελίξεις.

Ακόμα, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει πολύ ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και έναν ακόμα εξτρέμ, πέραν της περίπτωση Ονιεκούρου δηλαδή, με στοιχεία... Βαλμπουενά!

Θα πει κάποιος ότι δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί εξτρέμ με τα στοιχεία του Βαλμπουενά, δηλαδή παίκτης που να παίζει στα πλάγια αλλά να μπορεί να συγκλίνει προς τα μέσα και να οργανώσει παιχνίδι.

Για αυτό και η περίπτωση του +1 εξτρέμ, θα τραβήξει λογικά σε βάθος χρόνου. Κι αν καταφέρουν να βρουν παίκτη με τα στοιχεία που θέλουν - Σήμερα, πάντως, υπάρχει στο ρεπορτάζ το όνομα του Ροτσίνα. Πιο γρήγορα θα προχωρήσει το θέμα του αριστερού μπακ στο Λιμάνι, αλλά κρατήστε σε μια άκρη του μυαλού ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για εξτρέμ...

Τέλος, ο πρώτος που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, και μάλιστα άμεσα, είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος άσος θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί, με τη φανέλα της Γκιμαράες, και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες στο θέμα του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κακή βραδιά Κούντε-Καμαρά - Next best thing ο Αγκιμπού - Επικίνδυνος για Ολυμπιακό ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags