Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε για Τζολάκη και Πασχαλάκη!
| 2021-08-04 14:00:00

Αποθέωσε Τζολάκη ο Σαργκάνης: "Δεν είναι εύκολη τέτοια φάση" - "Ο Πασχαλάκης μπορούσε να..."

του Γιώργου Κτενά
Αποθέωσε Τζολάκη ο Σαργκάνης: "Δεν είναι εύκολη τέτοια φάση" - "Ο Πασχαλάκης μπορούσε να..."

Ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά στη θέση του τερματοφύλακα και με βάση αυτή την εμπειρία αναφέρθηκε τόσο στη παρουσία του Τζολάκη όσο και σε εκείνη του Πασχαλάκη, στα χθεσινά παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Νίκος Σαργκάνης ανέλυσε στο sportdog τα παιχνίδια των δύο ομάδων και, κυρίως, τις παρουσίες των Πασχαλάκη και Τζολάκη.

"Καλός ο Ολυμπιακός - Δεν τους άφησαν να παίξουν - Μου άρεσε πολύ ο Τζολάκης"

"Καλός ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά ήταν πολύ καλή oμάδα η Λουντογκόρετς. Τη γνώριζα επειδή ήταν κάποιος Έλληνας τερματοφύλακας εκεί κάποια στιγμή και την παρακολουθούσα, περίμενα ότι θα ήταν καλοί στο Καραϊσκάκη", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Ν. Σαργκάνης.

Ξεχώρισε κάποιος από τον Ολυμπιακό για την απόδοσή του;

"Προσπάθησαν τα παιδιά, είναι και το πώς σε αφήνει ο άλλος να παίξεις. Μου άρεσε πολύ ο τερματοφύλακας, χωρίς όμως να θέλουμε να βγούμε με σημαίες κ.λπ. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους όμως".

"Χαίρομαι για τον Τζολάκη - Μπορούσε καλύτερα ο Πασχαλάκης - Πρόκριση για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ"

Ποια είναι η άποψη, ευρύτερα, που έχετε για τον Τζολάκη; 

"Είναι πολύ καλή η συμπεριφορά του, είναι ψύχραιμος, είναι άνετος, είναι συνεργάσιμος, βλέπω πώς τον αντιμετωπίζει η άμυνα και όλη η ομάδα του Ολυμπιακού και χαίρομαι". 

Στη φάση του γκολ και και στη φάση στο τέλος του αγώνα, που βγήκε μακριά από την περιοχή του, ποια είναι η άποψη που έχετε;

"Στο θέμα του γκολ, πέρασε πάνω από το τείχος η μπάλα και, ξέρεις, δεν είναι εύκολο να βγάλεις τέτοια φάση. Στη φάση που βγήκε, αν τυχόν χτυπούσε η ακουμπούσε τον παίκτη, θα ήταν αποβολή, άρα δηλαδή πιστεύω ότι καλά λειτούργησε. Τον καθυστέρησε, βγήκε στα πλάγια, τώρα εκεί που βγήκε έξω από την περιοχή σωστά λειτούργησε, αλλά δεν πρόλαβε να κλείσει την μπάλα. Αλλά ήταν σωστή αντίδραση".

Το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Πασχαλάκης και υπάρχουν φωνές ότι έχει ευθύνη;

"Δεν ξέρω αν ακούμπησε η μπάλα κάπου στο δεύτερο γκολ, αλλά ήταν γκολ από μεγάλη απόσταση και θεωρώ ότι θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα". 

Γενικά, για τον ΠΑΟΚ, ένα σχόλιο;

"Κατάφερε να σκοράρει, πιστεύω εδώ μέσα να περάσει, πιστεύω και στις δύο ομάδες ότι θα περάσουν και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις σε Ολυμπιακό: Αυτούς φέρνει ο Μαρινάκης - Ποιος "τελείωσε" μετά τη Λουντογκόρετς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags