Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο κάδρο ο Μαρτίνς; "Έχει εμμονή με..." - Άρχισαν τα όργανα στον Ολυμπιακό - Καλά που έφαγε γκολ!
| 2021-08-04 17:59:00

Στο κάδρο ο Μαρτίνς; "Έχει εμμονή με..." - Άρχισαν τα όργανα στον Ολυμπιακό - Καλά που έφαγε γκολ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στο κάδρο ο Μαρτίνς; "Έχει εμμονή με..." - Άρχισαν τα όργανα στον Ολυμπιακό - Καλά που έφαγε γκολ!

Οι πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι στο απυρόβλητο, αντίθετα αν χρειαστεί μπορεί να γίνει κριτική και προς το δικό του πρόσωπο - Όπως φυσικά και προς τους παίκτες.

Ολυμπιακός: Να ξεκαθαρίσουμε ότι από τον Ολυμπιακό έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία τού αγώνα με τη Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη και θεωρούν ότι το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό καθορίστηκε από τον διαιτητή και τις αποφάσεις του.

Γιατί υπάρχουν αρκετές και... χτυπητές φάσεις που οι Πειραιώτες δικαιούνται να έχουν παράπονα και δικαίως σήμερα υπάρχουν ανεβασμένοι τόνοι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη πλευρά, όμως, φαίνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται μέσα στο κάδρο των ευθυνών, καθώς άφησε να περάσει ένα ημίχρονο χωρίς δημιουργία για τον Ολυμπιακό (με εμφανή προβλήματα στην ανάπτυξη και τη συνοχή των γραμμών), καθώς υπάρχουν φωνές στην ομάδα που υποστηρίζουν ότι το 3-4-3 τού έχει γίνει εμμονή. 

Στο Λιμάνι υποστηρίζουν ότι έχει εμμονή γιατί έπαιξε με σύστημα που δεν έδωσε τίποτα στον Ολυμπιακό, καθώς αυτό το 3-4-3 δεν φαίνεται να ταιριάζει έτσι κι αλλιώς το υλικό που έχει στη διάθεσή του ή, τουλάχιστον, δεν μπορεί ακόμα να αποδώσει στο 100% με αυτό το σύστημα η ομάδα. 

Δεν γίνεται να παίζεις με 3 στόπερ εναντίον της Λουτνογκόρετς και 2 αμυντικά χαφ και από πάνω να τρως τόσες φάσεις από τους Βούλγαρους. Επίσης, στο Λιμάνι θεωρούν ότι δεν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να το υποστηρίξουν το σύστημα (για παράδειγμα οι ακραίοι μπακ-χαφ) και αν δεν έβαζαν το γκολ οι Βούλγαροι ίσως να μην το άλλαζε μέχρι το τέλος του ματς ο Μαρτίνς! Άρα, με μία έννοια, καλά που δέχτηκε γκολ χθες ο Ολυμπιακός και αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός...

Προφανώς και υπάρχει αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς, προφανώς στο επόμενο παιχνίδι θα υπάρχει και ο Ονιεκουρού στην αποστολή (έστω για να παίξει 10-15 λεπτά). Ούτε υποστηρίζει κανείς ότι τρίζει η θέση του Μαρτίνς κι άλλα τέτοια σκηνικά. Αλλά ότι υπάρχουν φωνές πολύ κοντά στην ομάδα που σήμερα του ασκούν έντονη κριτική και τον βάζουν ευθέως στο κάδρο των ευθυνών (χωρίς να παραβλέπει κανείς πόσο πετυχημένος είναι στο Λιμάνι), είναι γεγονός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ραγδαίες εξελίξεις σε Ολυμπιακό: Αυτούς φέρνει ο Μαρινάκης - Ποιος "τελείωσε" μετά τη Λουντογκόρετς

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags