Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λύση για τα πλάγια και πίσω από τον επιθετικό ο Φεγκουλί!
| 2021-08-05 12:00:00

"Ψευτοεννιάρι στον Ολυμπιακό! Παίζει για 8 - Κερδίζει τα παιχνίδια μόνος του - Πετάει έναν γύρο"!

του Γιώργου Κτενά
"Ψευτοεννιάρι στον Ολυμπιακό! Παίζει για 8 - Κερδίζει τα παιχνίδια μόνος του - Πετάει έναν γύρο"!

Μια ακόμα φορά το φετινό καλοκαίρι το όνομα του Φεγκουλί βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν για παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει τόσο στα πλάγια όσο και στη θέση του Φορτούνη!
 

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για έναν ακόμα εξτρέμ που να μπορεί να λειτουργήσει και ως οργανωτής και ο Φεγκουλί φαίνεται ότι είναι μια τέτοια λύση!

Αυτό, άλλωστε, μας είχαν πει λίγο καιρό (που το όνομα του παίκτη είχε βρεθεί ξανά στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό) πριν ο δημοσιογράφος Γιάννη Τσιακίρης, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, αλλά και ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Ντενίζ Μπαϊκαρά.



"Παίζει ψευτοεννιάρι - Τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό - Παίκτης του 8"

O Γ. Τσιακίρης είχε δηλώσει, χαρακτηριστικά, στο sportdog: "Ο Φεγκουλί παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει παίξει και ψευτοεννιάρι. Μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, αλλά το έχει λιγότερο το θέμα του εξτρέμ σε σχέση με τον Ονιεκούρου. Αλλά είναι παίκτης τού 7-8 ο,τι και να γίνει. Περισσότερο δημιουργεί και λιγότερο σκοράρειΟ Φεγκουλί είναι πιο πολύ για αντι-Φορτούνης ή αν έφευγε ο Χασάν για να συμπληρώσει ως δεύτερος φορ".

"Παίρνει τα παιχνίδια μόνος του - "Πετάει" έναν γύρο - Καλό σουτ, καλό πόδι"

Από την πλευρά του ο Ντενίζ Μπαϊκαρά σχολίασε στο sportdog: "Είναι πολύ καλός παίκτης, όταν παίζει καλά παίρνει ένα παιχνίδι μόνος του. Πολύ γρήγορος, με καλό σουτ, καλό πόδι, παίζει μέσα, πλάγια, πολύ καλός. Όταν είναι στο 100% μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Αλλά τόσα χρόνια που είναι εκεί, αφήνει πάντα να περάσει ένας γύρος και στον δεύτερο εμφανίζεται φορμαρισμένος. Αυτό κάτι λέει. Αλλά από την άλλη, το ξαναλέω, μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του".

Όπως γίνεται κατανοητό ο Φεγκουλί έχει τα στοιχεία που ψάχνει αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός: Δηλαδή έναν παίκτη που αφενός ξεχωρίζει ως μονάδα, αφετέρου μπορεί να αγωνιστεί κατά συνθήκη στα πλάγια ή πίσω από τον επιθετικό μέχρι να πάρει για τα καλά μπρος ο Ονιεκούρου και, φυσικά, μέχρι την επάνοδο του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο κάδρο ο Μαρτίνς; "Έχει εμμονή με..." - Άρχισαν τα όργανα στον Ολυμπιακό - Καλά που έφαγε γκολ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags