Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον κόσμο του ο Λαλά - Δεν υπήρχαν Χασάν με Λουντογκόρετς!
| 2021-08-05 14:00:00

"Στον κόσμο του ο Λαλά - Καλύτερος από Κασίγιας - Δεν υπήρχε Χασάν - Στον Ολυμπιακό 15 χρόνια ο..."!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Στον κόσμο του ο Λαλά - Καλύτερος από Κασίγιας - Δεν υπήρχε Χασάν - Στον Ολυμπιακό 15 χρόνια ο..."!

Το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς ανήκει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας αλλά είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες πληγώθηκαν πολύ τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εξέλιξη του αγώνα, καθώς οι Πειραιώτες παρουσιάσαν διάφορα θέματα.

Ολυμπιακός: Παρόλα αυτά υπήρχαν θετικά σημεία, όπως φυσικά και αρνητικά, και το sportdog ζήτησε την άποψη του Μανώλη Γαβαθιώτη που παρακολουθεί το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εδώ και πολλές δεκαετίες, για να μάθουμε περισσότερα...

"Παίζει για 15 χρόνια στον Ολυμπιακό - Νευρικότητα ο Σεμέδο - Δεν υπήρχε Χασάν"

"Είναι δύο περιπτώσεις για τον Αγκιμπού: Ή θα τον πάρει και θα προσφέρει άμεσα ή ως επένδυση. Αυτό το παιδί μπορεί να παίξει 15 χρόνια άνετα στον Ολυμπιακό, αποτελείται από πολύ καλά υλικά, είναι πανέξυπνος, είναι τεχνίτης, αγωνιστής και έχει θράσος που είναι ανεκτίμητο. Μπαίνει στην περιοχή, παίζει μπροστά, πίσω από τον φορ, παίζει κόφτης, πιστεύω ότι θα ήταν ιδεώδης στον ρόλο του Φορτούνη σαν δεύτερος κυνηγός, λίγο πίσω από τον προωθημένο. Τον έχω προσέξει καλά και απορώ πώς τον άφησε η Λιλ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Μ. Γαβαθιώτης και στη συνέχεια πρόσθεσε:



"Ένα ακόμα ταλέντο με πολύτιμα στοιχεία είναι ο Σουρλής. Αν έπαιζε από την αρχή στη θέση του Κούντε  εναντίον της Λουντογκόρετς (γιατί ο Κούντε δεν είναι ακριβώς κόφτης) μαζί με τον Μαντί Καμαρά πιστεύω ότι οι αιφνιδιαστικές επιθέσεις της Λουντογκόρετς θα μειωνόνταν στο μισό. Ειδικά από εκείνη την πλευρά κοντά στον Λαλά, ο Ολυμπιακός χώλαινε απίστευτα. Αυτό το τρωτό σημείο προκάλεσε μια ασταθεια, νευρικότητα του Σεμέδο, ακριβώς επειδή από δεξιά δεν είχε αυτό που έπρεπε να έχει. Ο Χασάν ήταν σαν να μην υπήρχε αφού δεν πήρε μπαλιές, τον είχαν κλείσει και οι θηριώδεις στόπερ της Λουντογκόρετς. Χασάν δεν υπήρχε. Η μόνη περίπτωση να μπει γκολ ήταν μια έμπνευση του Βαλμπουενά, ένα σουτ του Καμαρά, ή όπως το έκανε ο Αγκιμπού που σκόραρε δεξιοτεχνικά που δείχνει φαρμακερό ένστικό. Μπορεί να κάνει τα πάντα".

"Καλύτερος από Κασίγιας - Καλό σύστημα το 3-4-3 - Στον κόσμο του ο Ομάρ"

Η άποψή σου για τον Τζολάκη;

"Θα το πω και θα με θεωρήσουν υπερβολικό, νομίζω ότι έχει καλύτερες βάσεις από τον Κασίγιας γιατί τον ήξερα τον Κασίγιας στην ίδια ηλικία. Ψύχραιμος, πολύ καλός στις σέντρες, δεν κοιτάζει να κάνει τη φαντεζί απόκρουση, πιάνει την μπάλα, την αποκρούει, απλώνει το σώμα του, κάνει τα πάντα και είναι 18 ετών. Είναι φαινόμενο".

Για τις μεταγραφές τι μπορούμε να πούμε; Ακούγεται ότι θα έρθει εξτρέμ και αριστερός μπακ.

"Είδα τον Σισέ αριστερό μπακ και τα έχασα! Κατέβηκε, ανέβηκε, απέκρουσε, μπήκε περιοχή, ποιος άλλος αριστερός μπακ μπορεί να πάει καλύτερα; Εμένα μου άρεσε πολύ ο Ρεάμπτσιουκ, είναι παιδί που τον διακρίνει η αυτοθυσία. Ποιον θα πάρεις, τον Λόπες της ΑΕΚ ή τον Ινσούα;".

Τέλος, πες μoy πώς περιμένεις τη ρεβάνς με την Λουντογκόρετς;

"Είναι καλό σύστημα το 3-4-3 του Μαρτίνς, αλλά αν δεν έχεις ακραία μπακ με ντούρασελ μπαταρίες, δεν πετυχαίνει αυτό το σύστημα. Ο Ομάρ ήταν ικανότατος για αυτό το σύστημα αλλά δεν βρίσκεις κάθε μέρα Ομάρ. Ο Λαλά είναι στον κόσμο του, αλλού, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ είναι πιθανό να θέλει να βρει κι άλλο ταίρι για τη θέση. Για αυτό θεωρώ ότι το σύστημα πρέπει να είναι το 4-3-3. Επίσης, να πω ότι στη ρεβάνς χρειάζεται μυαλό τού Σωκράτη στην άμυνα. Είναι απαραίτητο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψευτοεννιάρι στον Ολυμπιακό! Παίζει για 8 - Κερδίζει τα παιχνίδια μόνος του - Πετάει έναν γύρο"!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags