Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τελικά πωλείται ή όχι ο Χρήστος Τζόλης
| 2021-08-05 16:00:00

Στο πόδι η Θεσσαλονίκη! Αναστάτωση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Τι διαρρέουν από την ΠΑΕ - 12 εκατ.

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στο πόδι η Θεσσαλονίκη! Αναστάτωση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ - Τι διαρρέουν από την ΠΑΕ - 12 εκατ.

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες γύρω από την πώληση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, καθώς ο Τύπος στην Αγγλία κάνει λόγο για τις δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αν και αυτό δεν το επιβεβαιώνει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης. 

ΠΑΟΚ: Τελικά πωλείται ή όχι ο Χρήστος Τζόλης; Υπήρχε η πεποίθηση ότι θα μείνει στην ομάδα και φέτος και θα πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το εντυπωσιακό είναι ότι Δικέφαλος δεν έχει μιλήσει ακόμα για το θέμα, ενώ αφήνει να διαρρέουν ποσά κ.λπ. αν και δεν έχει διευκρινίσει αν πωλείται ή όχι αλλά και πόσο πωλείται.

Γιατί κάθε μέρα βγαίνουν δημοσιεύματα για τον Τζόλη, που δημιουργούν πρόβλημα στο παιδί που το μυαλό του δεν είναι πια στον ΠΑΟΚ αλλά στο πώς θα φύγει. Κάνει κακό στον παίκτη ο,τι συμβαίνει, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που τυπικά δεν ξέρουμε πόσο πωλείται, αν πωλείται τελικά κ.λπ.

Οι οπαδοί πιστεύουν ότι φέτος δεν θα πωληθεί ο παίκτης, θα μείνει στην ομάδα για μια ακόμα σεζόν και θα φύγει το χρόνου. Αλλά το γεγονός ότι δεν τον χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου και τον βάζει στο γήπεδο ως αλλαγή του Καντουρί, δείχνει ότι μάλλον δεν τον υπολογίζει για βασικό.

Υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι είναι προχωρημένη η υπόθεση και, μάλιστα, ότι η Νόριτς πιέζει για να τελειώνει το θέμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει με ποσό λίγο πάνω από τα 12 εκατ. ευρώ και ο Δικέφαλος θα κινηθεί για να βρει άλλον παίκτη για τα πλάγια.

Από την άλλη πλευρά, όμως, σημερινό ρεπορτάζ της Daily Express αναφέρει ότι η δεύτερη πρόταση της Νόριτς ήταν ύψους 7.000.000 λιρών (8,2 εκατ. ευρώ) με 2,5 εκατ. λίρες ως μπόνους (άρα 3 εκατ. ευρώ). Οπότε, συνολικά, ποσό κάτω από τα 12+ εκατ. ευρώ που αναφέρουν κάποιες πηγές από τη Θεσσαλονίκη!

Η υπόθεση είναι μπλεγμένη, οι οπαδοί του Δικέφαλου βρίσκονται στα κάγκελα με το συγκεκριμένο θέμα και καλό είναι να έχουμε το νου μας με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να υπάρξει ανακοίνωση παραχώρησης ή μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να υπάρξει ενημέρωση ότι χάλασε οριστικά η μεταγραφή ή, ακόμα-ακόμα, ότι δεν υπήρξε πότε θέμα παραχώρησης του Τζόλη φέτος το καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα φέρνει όλα τούμπα ο Σαββίδης! Αυτόν πουλάει από ΠΑΟΚ - Όνομα που δεν έχει γράψει κανείς!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags