Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις Μαρτίνς στον Ολυμπιακό! Πήρε απόφαση ο Πορτογάλος - Προβληματισμένος Μαρινάκης
| 2021-08-05 18:06:00

Εξελίξεις Μαρτίνς στον Ολυμπιακό! Πήρε απόφαση ο Πορτογάλος - Προβληματισμένος Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξελίξεις Μαρτίνς στον Ολυμπιακό! Πήρε απόφαση ο Πορτογάλος - Προβληματισμένος Μαρινάκης

Ο προπονητής τού Ολυμπιακού είναι έξυπνος άνθρωπος και φυσικά έχει καταλάβει ότι το 3-4-3 δεν ταιριάζει στην ομάδα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, για αυτό πήρε απόφαση να αλλάξει το σύστημα στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς.

Ολυμπιακός: Τρία συν ένα ονόματα κρατήστε καλά στο μυαλό σας για το επόμενο επίσημο παιχνίδι των Πειραιωτών, εκείνο εναντίον της Λουντογκόρετς: Παπασταθοπουλος, Μπουχαλάκης και Ελ Αραμπί για τη βασική 11άδα, συν εκείνο του Ονιεκούρου.

Και εξηγούμαστε: Κανένας από τους Σωκράτη, Μπουχαλάκη και Αραμπί δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Λουντογκόρετς στο Καραϊσκάκη (μόνο ο Μαροκινός επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή), αλλά είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο βασικό σχήμα της ρεβάνς. αν φυσικά είναι έτοιμοι για να παίξουν.

Αυτό από μόνο του είναι ικανό να δώσει άλλη ώθηση στον Ολυμπιακό, καθώς είναι διαφορετικό να υπάρχει στην άμυνα ο Παπασταθόπουλος και στα χαφ ο Μπουχαλάκης αντί του ανέτοιμου ακόμα Κούντε, όπως φυσικά είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός όταν παίζει ο Αραμπί στην κορυφή και άλλη όταν παίζει ο Χασάν!

Με την ευκαιρία, ο Αιγύπτιος άσος έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους ανθρώπους τού Ολυμπιακού (ακόμα και στο ανώτερο σημείο της ΠΑΕ, στον Βαγγέλη Μαρινάκη), που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί βασικός μέχρι στιγμής. Στο Λιμάνι, άλλωστε, πάντα θεωρούσαν (και είναι αλήθεια!) ότι είναι καλύτερος ο Αιγύπτιος όταν μπαίνει ως αλλαγή.

Για να επιστρέψουμε στην 11άδα της ρεβάνς, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει ότι θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις πεπειραμένους παίκτες, που θα του δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψει στο 4-3-3 και να μην το παλέψει ξανά με το 3-5-2...

Τέλος, εκτός απροόπτου 15-20 λεπτά συμμετοχής (εφόσον το επιστρέψουν και οι συνθήκες του αγώνα) θα πάρει και ο Ονιεκούρου στη ρεβάνς. Γιατί ναι μεν ο Νιγηριανός δεν έχει εγκλιματιστεί 100% στην ομάδα, παρόλα αυτά έχει έρθει από φουλ προετοιμασία, είναι γυμνασμένος, έτοιμος και μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά ακόμα κι αν δεν έχει μπει στον ρυθμό της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον κόσμο του ο Λαλά - Καλύτερος από Κασίγιας - Δεν υπήρχε Χασάν - Στον Ολυμπιακό 15 χρόνια ο..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags