Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Τεράστιο "μπαμ" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Τέλος οριστικά ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα!
| 2021-08-05 21:05:00

Τεράστιο "μπαμ" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Τέλος οριστικά ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Τεράστιο "μπαμ" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Τέλος οριστικά ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα!

Ανακοίνωση-σεισμός από τους Μπλαουγκράνα, που γνωστοποίησαν την αποχώρηση ενός εκ των κορυφαίων παικτών που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της ομάδας!

Ελάχιστοι το περίμεναν, κι όμως είναι πλέον επίσημο. Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί οριστικά από τη Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια!

Η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργεντινό σούπερ σταρ εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές είχαν αρχικά συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι με την ξεκάθαρη βούληση και των δύο πλευρών να υπογραφεί ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί εξαιτίας οικονομικών και δομικών εμποδίων (η νομοθεσία της La Liga).

Υπό αυτή την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι πλευρές αισθάνονται μεγάλη λύπη που η θέληση της ομάδας και του παίκτη, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Η Μπάρσα θα ήθελα να ευχαριστήσει από τα βάθη της καρδιάς της τον παίκτη για την συνεισφορά και την αφοσίωση του στον σύλλογο και του εύχεται το καλύτερο στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags