Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κλείδωσε" η απόφαση Τίγρη! Με αυτόν το "γυρίζει" στην ΑΕΚ - Μπαίνει και παίζει μέχρι την Κυριακή
| 2021-08-06 16:56:00

"Κλείδωσε" η απόφαση Τίγρη! Με αυτόν το "γυρίζει" στην ΑΕΚ - Μπαίνει και παίζει μέχρι την Κυριακή

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Κλείδωσε" η απόφαση Τίγρη! Με αυτόν το "γυρίζει" στην ΑΕΚ - Μπαίνει και παίζει μέχρι την Κυριακή

Ραγδαίες είναι οι αποφάσεις στην Ένωση αυτό το διάστημα (οι αποφάσεις, όχι οι εξελίξεις), καθώς οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν μεν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άμεσες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που να τους πιέζουν, θέλουν να το κάνουν με τους δικούς τους όρους.

ΑΕΚ: Η περίπτωση του Μισελέν είναι πολύ χαρακτηριστική του τι σημαίνει ραγδαίες οι αποφάσεις, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες αποκτήθηκε ένας πρώτης τάξης παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην 11άδα της ομάδας και, μάλιστα, εντελώς άμεσα.

Αυτό που υποστήριζαν άνθρωποι κοντά στον σύλλογο είναι ότι με την εικόνα που έδειξε στα εργομετρικά, αν η ΑΕΚ είχε παιχνίδι μπροστά της την προσεχή Κυριακή, για παράδειγμα, ο Μισελέν είναι σε θέση να μπει και να παίξει ως βασικός.

Στην Ένωση, άλλωστε, περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ελίασον, καθώς ο παίκτης φαίνεται ότι είναι σύμμαχος με τους Κιτρινόμαυρους στην προσπάθεια για να πείσουν την Νιμ! Ο Ελιάσον είναι πρώτης τάξης επιλογή, με επιτυχημένη θητεία σε Αγγλία και Γαλλία, ξεκάθαρα αγωνιστικά προσόντα και, αν τελικά έρθει στην Ελλάδα, θα αναβαθμίσει τη θέση του εξτρέμ στην Ένωση.

Τέλος, στον σχεδιασμό υπάρχει η απόκτηση δύο ακόμα μεταγραφών, αλλά αυτές θα προχωρήσουν μόνο αν, παράλλλα, αποχωρήσουν παίκτες με πώληση ή με την μορφή δανεισμού - Για παράδειγμα ο Μπακάκης. Στην Ένωση έχουν πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, δεν αισθάνονται την πίεση του χρόνου και ακολουθούν αυτές τις αποφάσεις κατά γράμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι το "γυρίζει" ο Τίγρης στην ΑΕΚ - "Tελειώνουν" Μάνταλος-Μπακάκης; Ραγδαίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags