Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σεισμός" στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που κυκλοφορεί - Αυτόν ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την 11άδα
| 2021-08-07 12:00:00

"Σεισμός" στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που κυκλοφορεί - Αυτόν ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την 11άδα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σεισμός" στον Ολυμπιακό - Το σενάριο που κυκλοφορεί - Αυτόν ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την 11άδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πρώτα σχέδιά του, αγωνιστικά, για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς, καθώς είναι σίγουρα το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής της σεζόν για τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια που κάνει για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Ολυμπιακός: Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπουχαλάκης μπαίνει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ αυξάνουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους οι Εμβιλά, Παπασταθόπουλος και Αραμπί.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Μαρτίνς δεν θα χρησιμοποιήσει το 3-4-3 στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς, δεδομένου ότι το 4-3-3 είναι που έχει δοκιμάσει σε όλη τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας. Γιατί δεν θα χρησιμοποιήσει το 3-4-3; Μα ακριβώς επειδή θα έχει διαθέσιμους παίκτες όπως ο Μπουχαλάκης, ο Εμβιλά, ο Ελ Αραμπί, ο Σωκράτης.

Υπάρχει μια ανησυχία για την κατάσταση του Ρέαμπτσιουκ, αλλά μετά από την εμφάνιση του Σισέ στο παιχνίδι εναντίον της Νέφτσι, δεν φαίνεται να ανησυχεί κανένας στην ομάδα μέχρι να έρθει ο νέος αριστερός μπακ.

Και μια μικρή σημείωση για κλείσιμο, αλλά πολύ σημαντική: Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζουν πολύ στον νεαρό Αποστολόπουλο! Μην αποκλείεετε, μάλιστα, αν τελικά υπάρξει πρόβλημα με τον Ρέαμπτσιουκ, να δούμε τον Αποστολόπουλο ως βασικό αριστερό μπακ στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς.

Και για να προλάβουμε πιθανές σκέψεις τύπου "Σε τόσο σημαντικό παιχνίδι θα βάλει έναν πιτσιρικά;". Ο Μαρτίνς έχει παίξει τρία σημαντικά επίσημα παιχνίδια με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ τις προάλλες για να "γυρίσει" το ματς έβαλε τον Αγκιμπού. Και το "γύρισε"! Τολμάει ο Πορτογάλος προπονητής, για αυτό ας έχουμε τον Αποστολόπουλο σε μια άκρη του μυαλού μας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από Ολυμπιακό πανάκριβος άσος - Τον έκοψε ο Μαρτίνς, τον "διώχνει" ο Μέντες - Έρχεται νέο deal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags