Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Γιατί έδωσε τον αροθμό 7 στον Ονιεκούρου!
| 2021-08-07 15:55:00

Αυτή είναι η αλήθεια: Για αυτό πήρε το 10 ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό! "Χάρισε" το 7 σε Ονιεκούρου

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η αλήθεια: Για αυτό πήρε το 10 ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό! "Χάρισε" το 7 σε Ονιεκούρου

Σούσουρο έγινε τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό με το γεγονός ότι ο Χένρι Ονιεκούρου πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 7, που μέχρι πρόσφατα φορούσε ο Κώστας Φορτούνης στους Πειραιώτες και, μάλιστα, ως αρχηγός.
 

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός τού συλλόγου είναι εκτός δράσης και θα παραμείνει για ένα σημαντικό ακόμα διάστημα, δεδομένου ότι ο τραυματισμός του στην αρχή τής προετοιμασίας ήταν σοβαρός και, προφανώς, θα μείνει εκτός δράσης για εύλογο διάστημα.

Από αυτό, όμως, μέχρι να έρθει ένας νέος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ και να πάρει τον αριθμό της φανέλας του (της φανέλας του αρχηγού!), υπάρχει διαφορά. Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή και με ψύχραιμη ματιά.

Το πρώτο είναι ότι ο ίδιος ο Ονιεκούρου, επειδή σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί φορούσε τον αριθμό 7 στην πλάτη, το έβαλε περίπου ως όρο στο συμβόλαιό του ότι θέλει να το φορέσει και στον Ολυμπιακό! Άρα υπήρχε δέσμευση από την πλευρά του συλλόγου ότι αυτός είναι που θα φορούσε τον αριθμό 7 στην πλάτη.

Τα σενάρια επί σεναρίων όμως καλό είναι να σταματήσουν εδώ, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Κώστας Φορτούνης περίπου είχε αφήσει τον αριθμό! Παρότι 10άρι (και, μάλιστα, το καλύτερο στην Ελλάδα!) ποτέ δεν είχε ζητήσει να φοράει τον αριθμό 10 στην πλάτη. Μόνο που το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό και ο Ολυμπιακός το γνωρίζει καλά αυτό!

Ο αρχηγός θέλει, ευρύτερα, να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του στον σύλλογο, να την γυρίσει, να ξορκίσει την ατυχία που τον βρήκε, και για αυτό αποφάσισε να αλλάξει τον αριθμό που φοράει. Επιλέγοντας, άλλωστε, έναν αριθμό που του αξίζει, καθώς όπως ήδη είπαμε είναι το καλύτερο 10άρι στην Ελλάδα και αν δεν φοράει αυτός τη συγκεκριμένη φανέλα στους πρωταθλητές, ποιος άλλος θα το κάνει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός τού συλλόγου είναι εκτός δράσης και θα παραμείνει για ένα σημαντικό ακόμα διάστημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags