Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς από την ομάδα!
| 2021-08-08 12:35:00

"Τελειώνει" βασικό Έλληνα ο Λουτσέσκου! Ψιθυρίζουν στη Θεσσαλονίκη παρασκήνιο - Φέρνει στον ΠΑΟΚ...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" βασικό Έλληνα ο Λουτσέσκου! Ψιθυρίζουν στη Θεσσαλονίκη παρασκήνιο - Φέρνει στον ΠΑΟΚ...

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να έχουν κρατήσει, μέχρι στιγμής φέτος, χαμηλούς τόνους γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει όταν κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις να έχει και αποτελέσματα.
 

ΠΑΟΚ: Ολόκληρο θέμα είχε προκύψει στον Δικέφαλο, και δικαίως, με τους τερματοφύλακες, καθώς ενώ προς το τέλος τής περασμένης σεζόν το ρεπορτάζ ανέφερε ότι τουλάχιστον ένας εκ των Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη θα περνούσε την πόρτα της εξόδου. Και στη θέση του ο σύλλογος θα έφερνε έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής για να του δώσει τα γάντια του βασικού.

Παρόλα αυτά η έλευση του Λουτσέσκου άλλαξε τον προγραμματισμό, καθώς η άποψη του Ρουμάνου τεχνικού ήταν ότι ο Δικέφαλος μπορούσε μια χαρά να στηριχτεί στο συγκεκριμένο δίδυμο. Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που φαίνεται ότι, πια, ο Ραζβάν έχει αλλάξει άποψη!

Γιατί αυτό που μαθαίνει το sportdog.gr από τη Θεσσαλονίκη, είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ψάχνεται για βασικό τερματοφύλακα, επιπέδου, προκειμένου να υπάρξει αξιοπιστία κάτω από δοκάρια.

Ποιος από τους δύο τερματοφύλακες θα "τελειώσει", ο Πασχαλάκης ή Ζίζκοβιτς, δεν έχει γίνει γνωστό. Ακόμα, καλά-καλά, δεν έχουμε μάθει τα πρώτα ονόματα που απασχολούν για να έρθουν! Αλλά είναι σαφές ότι υπάρχει επιθυμία για να αποκτηθεί τερματοφύλακας πρώτης γραμμής και, ήδη, έχουν αρχίσει οι σχετικές διερευνήσεις.

Με τον Έλληνα άσο, πάντως, να φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει, αν τελικά βρειεί μια αξιόπιστη λύση στη θέση του τερματοφύλακα μέχρι το φινάλς των μεταγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-έκπληξη για Ουάρντα και μεγάλη ελληνική ομάδα - Απόφαση Σαββίδη - Τον χαρίζει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags