Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τεράστιο ρίσκο από Λουτσέσκου - Θα τα... τινάξει όλα στον αέρα στον ΠΑΟΚ - Η διαφορά με Ολυμπιακό
| 2021-08-09 17:10:00

Τεράστιο ρίσκο από Λουτσέσκου - Θα τα... τινάξει όλα στον αέρα στον ΠΑΟΚ - Η διαφορά με Ολυμπιακό

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστιο ρίσκο από Λουτσέσκου - Θα τα... τινάξει όλα στον αέρα στον ΠΑΟΚ - Η διαφορά με Ολυμπιακό

Η απόφαση του Ρουμάνου που ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ο κόουτς επέστρεψε στον Δικέφαλο ως μεσσίας πριν από λίγο καιρό, παρά το κατά γενική ομολογία πετυχημένο πέρασμα του Πάμπλο Γκαρσία από την άκρη του πάγκου, και φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης ποντάρει πολλά στην παρουσία του. Ποιος είναι όμως ο πρώτος... μεγάλος κίνδυνος για τη νέα σεζόν;

Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: Όταν ο Δικέφαλος έδωσε τα χέρια με τον Λουτσέσκου, το σκεπτικό ήταν προφανώς η επιστροφή στους τίτλους. Μόνο που για να πάρει ξανά το πρωτάθλημα, όπως έκανε πριν από δύο χρόνια, υπάρχουν φωνές κοντά στην ομάδα που αναφέρουν ότι πρέπει να αλλάξει νοοτροπία!

Γιατί δεν γίνεται ο Δικέφαλος να βγάλει ένα μαραθώνιο αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη (αν όλα πάνε καλά εναντίον της Μποέμιανς) με το να στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές που είναι μιας άλφα ηλικίας.

Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να έχεις 11άδα με 7 παίκτες πάνω από τα 30 και να θέλεις να χτυπήσεις τα μηχανάκια της Μποέμιανς. Για αυτό και ήταν έκπληξη τα πρόσωπα της 11άδας στο Δουβλίνο ακόμα και για ανθρώπους του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι στον σύλλογο που περίμεναν ότι θα έβλεπαν τον Τζόλη, τον Τσιγγάρα, ακόμα -ακόμα και τον Κωνσταντέλια στο βασικό σχήμα και όχι 7 παίκτες άνω των 30 ετών!

Ακόμα, αυτό που μετέφερε στο sportdog άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον Δικέφαλο, είναι ότι στην ομάδα φοβούνται μήπως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Λουτσέσκου "πληρώσει την εμμονή που έχει με τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς. Ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο τελευταία πρωταθλήματος και λόγω του Σα. ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί σε δύο τερματοφύλακες που την περασμένη Άνοιξη θα μπορούσαν να είχαν αποχωρήσει και οι δύο;Υπάρχει ρεπορτάζ ότι ψάχνουν για τερματοφύλακα, αλλά όταν ψάχνεις γκολκίπερ που να κάνει τη διαφορά σχεδόν στα μέσα Αυγούστου, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί κάποιος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Μαρινάκη για κλεισμένο του Σαββίδη; Σενάριο που θα "τρελάνει" την Τούμπα - "Θέλω ΠΑΟΚ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags