Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - ΠΑΟΚ: Κούγιας: "Ξεβράκωσε Λουτσέσκου ο Ουάρντα, παίζει Ολυμπιακό" - Επίθεση σε Μπέο, αποκάλυψη για Πινακά
| 2021-08-09 17:52:00

Κούγιας: "Ξεβράκωσε Λουτσέσκου ο Ουάρντα, παίζει Ολυμπιακό - Απάνθρωπο" - "Κράξιμο" σε Μπέο!

Sportdog Team
Κούγιας: "Ξεβράκωσε Λουτσέσκου ο Ουάρντα, παίζει Ολυμπιακό - Απάνθρωπο" - "Κράξιμο" σε Μπέο!

Πώς... έριξαν την ΑΕΛ, ποιοι "ξεπλένουν" χρήμα και τα τηλεοπτικά. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ σε μία μεγάλη συνέντευξη τοποθετήθηκε για όλα τα "καυτά" θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, γιατί τα... χώνει στον Αχιλλέα Μπέο και οι υποθέσεις Ουάρντα-Πινακά.

Αλέξης Κούγιας - ΠΑΟΚ:  Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το νέο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ που βρίσκεται στον... αέρα ελέω τηλεοπτικών και την καινούργια μέρα στην Λάρισα μετά τον υποβιβασμό της μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρθηκε στους συσχετισμούς της νέας σεζόν και έκανε τις δικές του προβλέψεις τόσο για την μεγάλη κατηγορία, όσο και για την Σουπερλιγκ 2 που θα συμμετάσχουν φέτος οι "βυσσινί".

Επίσης, τοποθετήθηκε και για τις υποθέσεις Πινακά στον Ολυμπιακό και Ουάρντα στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον FOCUS FM 103,6 :

"Η συμπαράσταση όλων μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σε Εύβοια, Αθήνα και Ηλεία και στα όσα περνάνε. Είναι ένα δράμα. Το πολυτιμότερο από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και σε αυτό το κράτος πήρε άριστα. Αυτά δεν είναι πυρκαγιές, είναι εμπρησμοί. Δεν γίνονται τόσες πολλές φωτιές μαζί να είναι τυχαίες. Νομίζουν αυτοί που βάζουν τις φωτιές ότι θα κάνουν επανάσταση, είναι άρρωστοι στο μυαλό αυτοί. Το κράτος λειτούργησε και σώθηκαν χιλιάδες ζωές. Στο Μάτι που ήταν το 1/1000 των πυρκαγιών που αντιμετωπίζει τώρα το κράτος, χάθηκαν 100 ζωές. Η προστασία της ζωής είναι το παν. Όταν σώσεις τον άνθρωπο σου και χάσεις το σπίτι είναι κάτι σημαντικό. Η καλή λειτουργία της αστυνομίας και η καλή λειτουργία της πυροσβεστικής, αλλά και του Λιμενικού στην Εύβοια που δεν έγινε στο Μάτι, έσωσαν ζωές", είπε ο Αλέξης Κούγιας για τις πυρκαγιές.

"Θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για τους ήρωες αθλητές που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε αυτούς που αγωνίστηκαν χωρις την βοήθεια του κράτους, με το μεράκι τους και την αγάπη τους για αυτό που κάνου. Οιι πολιτικοι ταγοί μας δεν ειναι φίλαθλοι και ανακαλύπτουν τον αθλητισμό μόνο όταν είναι να βγάλουν καμιά φωτογραφία. Οι επικεφαλείς των κυβερνήσεων δεν έχουν καταλάβει τι κοινωνικό αγαθό είναι ο αθλητισμός. Δεν εννοώ το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, μιλάω για όλα τα άλλα αθλήματα, εκεί που περισσεύει το μεράκι. Είναι ένα κοινωνικό δράμα στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ. Οι πρωθυπουργοί δεν αντιλαμβάνονται την κοινωνία και το καλό που κάνει ο αθλητισμός, όπως και οι υπουργοί Αθλητισμού, με λίγες εξαιρέσεις όπως ο Παπαγεωργόπουλος ή τώρα ο Μαυρωτάς. Δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο είναι να εκπροσωπείσαι σε τέτοιους αγώνες, πρέπει να υπάρχουν τέτοια παιδιά όπως ο Ιακωβίδης και ο Ντούσκος. Δεν μου άρεσε η υποδοχή στον Ντούσκο, έπρεπε να πέσουν τα τείχη. Πήγαν να υποδεχτούν τα... νούμερα από το Survivor και δεν πήγαν στον Τεντόγλου. Πηγαίνει ο κόσμος να υποδεχτεί τον Βραζιλιάνο ή τον Αργεντίνο παίκτη που έρχεται ως μεταγραφή και όχι τον Έλληνα αθλητή. Φανταστείτε τι πολιτισμό φτιάχνουμε για το μέλλον...", ήταν οι ατάκες του Κούγια για τις προσπάθειες των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ 2 : "Δεν νομίζω να υπάρχουν ομάδες που θα μπορέσουν να καλύψουν την εγγυητική και να βάλουν και τα 250.000 ευρώ για το μετοχικό κεφαλαίο, που θα υπάρχει και πόθεν έσχες. Πολύ λιγότερες από τις 36 ομάδες θα μείνουν και θα γίνει ένας όμιλος προβλέπω. Αυτό με τις Β ομάδες μπορεί να επηρεάσουν καταστάσεις, γιατί μπορεί με την μια ομάδα να παίζουν οι 16χρονοι και με μια άλλη ομάδα οι 25χρονοι. Αυτό γίνεται επειδή είναι άσχετοι οι υπουργοί, είναι ένα σχέδιο... τραγωδία, δεν φταίει η Λίγκα.

Πρέπει να υπάρχουν κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως παράδειγμα να έχει προπονητικό ή ένα μέσο όρο οπαδών, να μην υπάρχουν ομάδες – σφραγίδες. Να μην υπάρχουν ομάδες που έχουν προέδρους όπως ο Μπιλ Πάπας που τον αναζητούν σε... πέντε ηπείρους. Από ότι μου λένε είναι στην Ελλάδα ο Πάπας σε μια φάση ίδια με αυτή του Μελισσανίδη που δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας.

Άκουσα στην Καβάλα ήρθε ένας Καναδός να επενδύσει. Τι είναι αυτός; Στην Παναχαϊκή ήρθαν λέει κάποιοι Αμερικανοί με επικεφαλής τον πρώην γενικό αρχηγό στην Ηλιούπολη".

Για την Σούπερλιγκ και το μπέρδεμα με τα τηλεοπτικά : "Αφού βάλανε στην Σουπερλιγκ εκβιαστές να αποφασίζουν που κανονικά δεν θα έπρεπε να περνάνε ούτε... από έξω. Πως μπορεί ο Μπέος να είναι πρόεδρος σε ΠΑΕ και να είναι ταυτόχρονα δήμαρχος; Θέλει να είναι ιδιοκτήτης, ενώ πρόσφατα σε αντιδικία με την γυναίκα του, κατέθεσε ότι έχει εισόδημα 1500 ευρώ.

Όταν συνεργάζονται όλοι για να πέσει η ΑΕΛ, ενώ ο Βόλος όλη την χρονιά είναι με 40 εισιτήρια ενώ η ΑΕΛ μπορεί να έχει 15.000 εισιτήρια. Συνασπίστηκαν πέρσι για να πέσουμε. Δείτε τα αποτελέσματα, κάναν αλλαγές στις ενδεκάδες για να μείνουν αυτοί και να πέσει η ΑΕΛ... καλά να πάθουν! Πολλοί από αυτούς κοίταξαν την πάρτη τους. Τους είχα πει ότι κάνετε λάθος εδώ και χρόνια. Όταν ήμουν υποψήφιος για την προεδρία της Λίγκας, συνασπίστηκαν για να βγάλουν τον κ. Μπουτσικάρη που είναι ένας αξιόλογος συνάδελφος.

Ο Άρης έχει 5.000.000 ευρώ τον χρόνο συμβόλαιο από το συνδρομητικό νομίζω, οι μεγάλοι κοίταξαν μόνο το δικό τους καλό και έτσι οι μικροί έμειναν με εξευτελιστικά συμβόλαια στα τηλεοπτικά. Ο ένας ξεπλένει λεφτά, ο άλλος κάνει δουλειές άλλες για να συντηρούν τις ομάδες τους. Ας κοιτάξουν ποιοι είναι πραγματικοί ιδιοκτήτες".

Για την ΑΕΛ και την πορεία της την νέα σεζόν : "Η ΑΕΛ δεν κάνει καινούργια ομάδα, έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρσι σε ότι αφορά τον δεύτερο γύρο. Στον πρώτο γύρο πέρσι είχαμε έξι βαθμούς με Γρηγορίου και στο δεύτερο γύρο κάναμε πορεία για να μείνουμε αλλά είπαμε γιατί η ομάδα έπεσε. Έχουμε 29 Έλληνες παίκτες και 6 ξένους, όλοι τους διεθνείς. Θα είμαστε μια ταχύτητα πιο πάνω και πιο ποιοτικοί φέτος. Την ομάδα που έπαιξε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ την κρατήσαμε όλη. Τον Κώστα τον Φραντζέσκο τον είχα ποδοσφαιριστή στην Βουλιαγμένη και τώρα είναι ο προπονητής της ΑΕΛ. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και στόχο έχουμε να πάρουμε άμεσα την άνοδο. Δεν φοβάμαι κανέναν, αλλά τους υπολογίζω όλους. Από την Ξάνθη έφυγαν 14 παίκτες και πήρε παίκτες δεύτερης διαλογής. Η Βέροια είναι καλή ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί και ποιοι θα εμφανιστούν".

Για την υπόθεση Πινακά και το ναυάγιο της μεταγραφής στον Ολυμπιακό : "Η ΑΕΛ έχει ισχυρότατες βάσεις και φέτος μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 20 ετών, παιδιά ισάξια με τον Πινακά. Υπάρχουν αγνώμονες άνθρωποι για αυτή την υπόθεση. Συμφωνήσαμε με τον Ολυμπιακό, ο παίκτης έπαιρνε 20.000 συμβόλαιο σε εμάς και ζήτησε από τον Ολυμπιακό 140.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 160.000 ευρώ τον δεύτερο και 180.000 ευρώ τον τρίτο για τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, ενώ ο πατέρας του ζήτησε από τα λεφτά που θα πάρουμε εμείς ως ΑΕΛ ένα πόσο 200.000 ευρώ!

Για τον Ουάρντα : "Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ στον Ουάρντα είναι απάνθρωπο! Έχει καταντήσει το φλερτ το παραδοσιακό το δικό μας ως... παρενόχληση. Ο Ουάρντα σε εμάς μέσα σε έναν χρόνο μας εκτόξευσε. Θα μας έβγαζε στην Ευρώπη μαζί με τον Κάτσε, αν έμεναν σε εμάς και δεν γίνοταν... βρωμιές. Ο Γκαρσία που τους ξεβράκωσε όλους και τον άφησαν γυμνό χωρίς παίκτες,

Στον ΠΑΟΚ γίνεται πανηγύρι μανατζαρέων. Φέρνουν παίκτες που είναι για να βάφουν τα... παπούτσια του Ουάρντα, όχι να παίζουν μαζί του. Πήρε το Κύπελλο απέναντι στην πιο γεμάτη ομάδα του πρωταθλήματος και την 2η θέση. Ξεβράκωσε τον Λουτσέσκου που τον έβαζε να κάνει γύρους και όλους στον ΠΑΟΚ. Ο Μπέος δεν μπορεί να κάνει κριτική στον Ουάρντα. Ας ακούσουν τις κασέτες του koriopolis για να δει αν έχει ο Μπέος ηθική ή όχι. Ο Ουάρντα στο διάστημα που τον πήρε πίσω ο Γκαρσία, ήταν ο καλύτερος. Δείτε τον ΠΑΟΚ με τον Ουάρντα και χωρίς αυτόν. Δεν έχει τέτοιο παίκτη ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Άρης, ούτε η ΑΕΚ. Έπαιζε και στον Ολυμπιακό εύκολα ο Ουάρντα. Αν ήμασταν στην Σούπερλιγκ θα έκανα την υπέρβαση και θα τον έφερνα στην Λάρισα!".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ρίσκο από Λουτσέσκου - Θα τα... τινάξει όλα στον αέρα στον ΠΑΟΚ - Η διαφορά με Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags