Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άκυρο" από Μίλαν σε Ολυμπιακό για το μεγάλο κόλπο - Στο... στοχαστρο κεντρικός χαφ της Ίντερ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-09 21:35:00

"Άκυρο" από Μίλαν σε Ολυμπιακό για το μεγάλο κόλπο - Στο... στοχαστρο κεντρικός χαφ της Ίντερ!

BoxtoBox
"Άκυρο" από Μίλαν σε Ολυμπιακό για το μεγάλο κόλπο - Στο... στοχαστρο κεντρικός χαφ της Ίντερ!

"Σαφάρι" των Πειραιωτών στην Ιταλία και δύο νέα ονόματα στη λίστα. Γιατί δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η περίπτωση Λυκογιάννη, η προσπάθεια Μοντεστό – Καρεμπέ για παίκτη των “ροσονέρι” και η αποκάλυψη για δύο παίκτες που... αρέσουν στο Λιμάνι.

Έχει περάσει αρκετός καιρός, αρχές Μαΐου ήταν. Τότε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, είχε κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Κάποια μάτια τον είχαν πιάσει επ'...αυτοφώρω να παρακολουθεί από κοντά το ματς με της Μπενεβέντο με την Κάλιαρι.

Άμεσα όλοι έκαναν την εύκολη σκέψη. «Πήγε να δει τον Μπάμπη Λυκογιάννη», είπαν. Άλλοι σκέφτηκαν πιο πονηρά. «Πήγε για τον Τραμονί της Κάλιαρι και τον Ρομπέρτο Ινσίνιε της Μπενεβέντο», έγραψαν.

Μούφες, λέω εγώ. Τον Λυκογιάννη ο Ολυμπιακός τον είχε, τον ξέρει καλά, δεν θα τον έκανε σκάουτινγκ. Όπως και τον Τραμονί αλλά και τον έμπειρο Ινσίνιε, αδερφό του σταρ της Νάπολι. Για άλλους παίκτες ταξίδεψε στην Ιταλία ο chief scout των ερυθρόλευκων κι ας το ξεκαθαρίσουμε παρότι έχει περάσει τόσος καιρός. Για ποιούς; Να σας πω τι ξέρω εγώ; Ο Ολυμπιακός επιχείρησε εκείνη την περίοδο να κάνει το... κόλπο με τον 22χρονο Νορβηγό, Γιανς Πίτερ Χάουγκε, της Μίλαν. Τον είχε στη λίστα των υπό δανεισμό η ιταλική ομάδα και ο Κορσικανός (αλλά και ο Καρεμπέ) σκέφτηκε πως ήταν η τέλεια ευκαιρία. Αν δεν κάνω λάθος είχε γραφτεί από κάποιους ψαγμένους.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτός ο παίκτης από την ιταλική αγορά απου άρεσε. Κι αυτό που θα σας πω τώρα δεν είχε γραφτεί από κανένα. Στον επικεφαλής σκάουτ του Ολυμπιακού είχαν αρέσει (τουλάχιστον) δύο παίκτες. Εγώ ξέρω για τον Λουσιέν Αγκουμέ και τον Μισέλ Ν'ντάρι Αντοπό. Ο Αγκουμέ είναι 20χρονος Γάλλος κεντρικός χαφ που ανήκει στην Ιντερ και αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Σπέτσια. Κεντρικός χαφ και επίσης Γάλλος είναι και ο 21χρονος Αντοπό που ανήκει στην Τορίνο.

Μπορεί να γίνει άραγε κάτι μ' αυτούς; Δεν ξέρω, δεν το βλέπω. Απλά, αν τύχει και σας γράψει κανείς αυτά τα ονόματα στο μέλλον για τον Ολυμπιακό, θα λέτε ότι δεν αισθανθήκατε καμία έκπληξη....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Πετάει εκτός το... αγαπημένο του παιδί - Νέο "χουνέρι" σε ξένο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags