Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει τα μέτρα του!
| 2021-08-11 10:00:00

"Πέφτουν κεφάλια" στον Ολυμπιακό - Έξαλλος Μαρινάκης για το κάζο - Δύο στην έξοδο, σκάει μεταγραφή

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πέφτουν κεφάλια" στον Ολυμπιακό - Έξαλλος Μαρινάκης για το κάζο - Δύο στην έξοδο, σκάει μεταγραφή

Ποιοι είναι στη "μαύρη λίστα" και ποιον ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς φέρνει εξελίξεις στο Λιμάνι και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Άμεση ενίσχυση, κίνδυνος και για αποχωρήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά...
 

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός από το Champions League και κυρίως η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουντογκόρετς, αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στο Λιμάνι. Η οικονομική ζημιά είναι μεγάλη και θα είναι φυσικά ανυπολόγιστη αν χάσει και την πρόκριση στο Europa League, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στο Conference League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του πρέπει άμεσα να… μαζέψουν τις δυνάμεις του και να οργανωθούν για τα παιχνίδια με τη Σλάβια Μπρατισλάβας, που πλέον παίζεται… όλη η χρονιά. Αν οι Πρωταθλητές δεν περάσουν έστω στο Europa, τότε η τρύπα που θα δημιουργηθεί στα ταμεία του συλλόγου θα είναι τεράστια.

Μέχρι το ματς όμως με τους Τσέχους είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ, καθώς ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς… χτύπησε καμπανάκια. Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε προβληματισμός στη διοίκηση, όμως μετά και τη «σφαλιάρα» θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον προπονητή και στη συνέχεια άμεσα πράξεις. Γιατί εκτός από τις προσθήκες που «φωνάζει» η ομάδα ότι πρέπει να γίνει, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Ήδη κάποιοι παίκτες βρίσκονται στη… μαύρη λίστα, ενώ μετά και το παιχνίδι στη Βουλγαρία, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για αυτούς. Ο Λαλά για παράδειγμα που πέρασε αλλαγή στο 120’ είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται και λογικά θα παραμείνει (εάν μείνει…) ως τρίτη επιλογή στα άκρα της άμυνας, ενώ προβληματισμός πολύ σοβαρός υπάρχει και για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος χθες έμεινε στον πάγκο, προτιμήθηκε ο Μάριος Βρουσάι και δεν έπαιξε λεπτό, παρότι οι Πειραιώτες έψαχναν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νεαρός εξτρέμ δεν έχει ξεκινήσει καλά και με δεδομένο ότι θα αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ μετά τον Ονιεκούρου, ίσως θα πρέπει να… ανησυχεί για τη θέση του στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει και ενίσχυση, καθώς είναι φανερό πως υπάρχουν σημαντικά κενά και παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν. Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για δύο εξτρέμ και μετά τον Ονιεκούρου είναι πιθανό να γίνει κίνηση για παίκτη που θα μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, καθώς ο Φορτούνης θα μείνει μέχρι τα μέσα της σεζόν εκτός.

Επίσης, η εικόνα των μπακ τόσο του Ανδρούτσου όσο και του Ρέαμπτσιουκ, προβλημάτισαν στα προκριματικά και στο Λιμάνι θα ψάξουν ακόμα πιο έντονα για παίκτες που θα μπορούν να έρθουν και να κάνουν τη διαφορά. Κυκλοφορούν διάφορα ονόματα τις τελευταίες ημέρες, όπως του Εσκουδέρο, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολλά "εγκλήματα" και τιμωρία - Λάθη Μαρτίνς, απαράδεκτοι Σεμέδο και Μπα - Κίνδυνος... καταστροφής!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags