Ολυμπιακός: Την επόμενη μέρα, μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ τού Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λουντογκόρετς, καλούνται να διαχειριστούν στο Λιμάνι. Γιατί είναι γεγονός ότι υπήρχε τεράστια αισιοδοξία στους Πειραιώτες για την πρόκριση, παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα τού Πέδρο Μαρτίνς ευτύχισε να έχει το παιχνίδι στα μέτρα της στη ρεβάνς της Βουλγαρίας, καθώς μόλις στο 30ο λεπτό ο Εμβιλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες: Οι Πειραιώτες είχαν πάρει προβάδισμα, οι Βούλγαροι θα "άνοιγαν" το παιχνίδι και οι ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ θα ήταν περισσότερες για τους Ερυθρόλευκους.

Μόνο που η πραγματικότητα ήταν διαφορετική, καθώς μια σειρά από παράγοντες δημιούργησαν άλλες συνθήκες. Είναι γεγονός, πάντως, ότι υπάρχουν φωνές κοντά στον Ολυμπιακό που αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς "κόπηκε", δηλαδή δεν πέρασε τη βάση στη διαχείριση κανενός από τους δύο αγώνες εναντίον της Λουντογκόρετς!

Η πιο σημαντική κριτική γίνεται, ξανά, για την απόφασή του να γυρίσει το σύστημα σε 3-4-3, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με ένα υλικό που αφενός δεν του ταιριάζει αυτός ο σχηματισμός, αφετέρου ακόμα δεν έχει μάθει να αποδίδει με αυτό το σύστημα.

Ο Πορτογάλος, βέβαια, πρόσθεσε τον Σωκράτη στην περιοχή τού Ολυμπιακού για να βρουν προβλήματα στην τελική πάσα οι Βούλγαροι, να πέφτουν πάνω σε κορμιά, να γεμίσει η περιοχή του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει εξήγηση για την απόφασή του δηλαδή, παράλληλα υπάρχει και μουρμούρα στο Λιμάνι για τον Πορτογάλο προπονητή και την απόφαση να παίξει μια ακόμα φορά με την τριάδα στην άμυνα.

Δεν υπήρχαν αντιδράσεις το πρώτο βράδυ στο Λιμάνι και σωστά λέει το sportdog. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει σοβαρή οικονομική απώλεια, την ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει μεγάλο μπάτζετ, βαριά συμβόλαια. Κλείνοντας, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Δηλαδή, οι ίδιοι στόχοι συνεχίζουν να απασχολούν, παρά τον αποκλεισμό, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν αφενός να διατηρήσουν την κυριαρχία τους στην Ευρώπη, αφετέρου έχουν ως στόχο να κάνουν φέτος μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέφτουν κεφάλια" στον Ολυμπιακό - Έξαλλος Μαρινάκης για το κάζο - Δύο στην έξοδο, σκάει μεταγραφή