Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Παίκτης εκατομμυρίου ο Νο1 στόχος - Απόφαση για Βιεϊρίνια
| 2021-08-12 23:36:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Παίκτης εκατομμυρίου ο Νο1 στόχος - Απόφαση για Βιεϊρίνια

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Παίκτης εκατομμυρίου ο Νο1 στόχος - Απόφαση για Βιεϊρίνια

Ποιος στόχος χάνεται και η νέα επιλογή του Λουτσέσκου. Μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Μποέμιαν, οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους και στη μεταγραφική ενίσχυση. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις και οι αλλαγές στους στόχους που είχαν θέσει...

ΠΑΟΚ: Με ρυθμούς χελώνας φαίνεται ότι προχωρούν τα μεταγραφικά θέμα τού Δικέφαλου δεδομένου ότι η μεγάλη κίνηση είναι αυτή του Τζιοβίνκο. Ο Ιταλός εξτρέμ αποτελεί "καψούρα" του Λουτσέσκου, παρόλα αυτά οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Γιατί και στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου πολύ δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη, ενώ κανείς δεν αποκλείει να περάσει αυτή η ημερομηνία και τελικά να μην υπάρξουν εξελίξεις ή να είναι αρνητικές για την ομάδα. Για αυτό και από τον σύλλογο δουλεύουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Η θέση στην οποία "καίγονται" στον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα είναι εκείνη του Μπάμπα. Δηλαδή του αριστερού μπακ, αν και όπως φαίνεται με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή έχει "καεί" το θέμα του. Δεν υπάρχει προοπτική αυτή τη στιγμή για τον Μπάμπα, άσχετα αν υπήρχαν ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες που τον έδιναν πολύ κοντά στην ομάδα.

Ο Μπορίλ είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την ώρα για τον Δικέφαλο, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Βιεϊρίνια.

Γιατί αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις της ομάδας του Μπορίλ αισθητά κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, η μεταγραφή του θα προχωρήσει και ο παίκτης θα έρθει για βασικός αριστερός μπακ. Άρα ο Βιεϊρίνια που θα αγωνίζεται;

Υπάρχει μια σκέψη για να μετατοπιστεί στη θέση πίσω από τον φορ, που η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει τους Καγκάβα και Μπίσεσβαρ (με τον τελευταίο να κάνει ματσάρα κόντρα στη Μποέμιαν), αλλά φαίνεται ότι, τελικά, ο Λουτσέσκου θα τον κρατήσει ως εναλλακτική λύση στα μπακ. Είτε δεξιά είτε αριστερά.

Ο Ρουμάνος θεωρεί ότι ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός όταν έρχεται με φόρα από το βάθος του γηπέδου και, εκτός απροόπτου, θα τον διατηρήσει ως εναλλακτική λύση στα μπακ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση με Μπίσεσβαρ, γάζωνε το γήπεδο ο Ελ Καντουρί - Αυτός είναι η κορυφαία μεταγραφή του ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags