Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει παίκτη στη θέση του Μπίσεσβαρ!
| 2021-08-13 12:15:00

Έκπληξη Λουτσέσκου - Φέρνει παίκτη αντι-Μπίσεσβαρ - Άμεσα τρεις μεταγραφές... κλαίνε στην ΑΕΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκπληξη Λουτσέσκου - Φέρνει παίκτη αντι-Μπίσεσβαρ - Άμεσα τρεις μεταγραφές... κλαίνε στην ΑΕΚ

Εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα με τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα αφήνουν πίσω την πρόκριση με την Μποέμιαν και κοιτούν την επόμενη μέρα. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, σε τρεις τουλάχιστον θέσεις. Ποιοι ξεχώρισαν στο ματς της Πέμπτης και ποιοι έρχονται.

ΠΑΟΚ: Ημέρα πανηγυρισμού είναι η σημερινή για τον Δικέφαλο, μετά από τη νίκη-πρόκριση επί της Μποέμιανς, καθώς οι Θεσσαλονικείς έδειξαν σαφώς καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα στο Δουβλίνο.

Σημείο-κλειδί στη χθεσινή επιτυχία είναι η πολλή δουλειά που έκανε ο Ολιβέιρα στην επίθεση, καθώς είχε ξεκάθαρη οδηγία να βγαίνει από την περιοχή και να τραβάει αμυντικούς μαζί του, ακριβώς για να αδειάζει η περιοχή και να μπαίνουν για να δημιουργούν ζημιές οι Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Ζίβκοβιτς.

Ειδικά ο πρώτος, ο Μπίσεσβαρ, χθες ήταν όντως πολύ καλός, αλλά όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι είναι δύσκολο να έχει συνέχεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον Καγκάβα: Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχτεί πάνω του για μαζική βοήθεια, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Δικέφαλος πατάει το πόδι στο γκάζι για να πάρει μεσοεπιθετικό, πλην του αριστερού εξτρέμ και του αριστερού μπακ.

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, άλλωστε, αναμένεται οι άνθρωποι του συλλόγου να αποφασίσουν οριστικά τι θα κάνουν με την περίπτωση του Τζιοβίνκο - Αν θα τον περιμένουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου ή αν θα ενεργοποιήσουν άλλη λύση από τη λίστα τους.

Τέλος, στα θετικά τής χθεσινής βραδιάς ήταν η παρουσία του Κούρτιτς, που μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του (ήταν το πρώτο του παιχνίδι, άλλωστε), αλλά έδειξε ότι είναι ο πιο ποιοτικός χαφ που διαθέτει η ομάδα και ότι η 11άδα θα ξεκινάει από εκείνον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Παίκτης εκατομμυρίου ο Νο1 στόχος - Απόφαση για Βιεϊρίνια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags