Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: ΒΟΜΒΑ στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - Μεγάλο "χουνέρι" από... Μαρινάκη - Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι!
| 2021-08-13 21:01:00

ΒΟΜΒΑ στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - Μεγάλο "χουνέρι" από... Μαρινάκη - Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ στον Ολυμπιακό με Σεμέδο - Μεγάλο "χουνέρι" από... Μαρινάκη - Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι!

Ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται στο... στόχαστρο της διοίκησης. Η πρώτη "καμπάνα" μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς είναι γεγονός και αφορά έναν από τους πιο "ακριβούς" παίκτες των Πειραιωτών.
 

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας έχει μεταφέρει τα τελευταία 24ωρα το Sportdog.gr, στη διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός με πέντε κορυφαία ονόματα της ομάδας. Ανάμεσα σε αυτά είναι και του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος υπέστη και το πρώτο… χουνέρι!

Ο Πέδρο Μαρτίνς (προφανώς όχι μόνο με δική του απόφαση...) δεν συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα τον Ρούμπεν Σεμέδο για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν και φυσικά αυτό σημαίνει πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πληρώνει το μάρμαρο του αποκλεισμού από τη Λουντογκόρετς.

Τη θέση του πήρε ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος είχε βγει για να μπει ο Χένρι Ονιεκούρου. Κανονικά είναι στη λίστα ο Νιγηριανός εξτρέμ, ενώ μέσα είναι ο Τικίνιο που θα εκτίσει την τρίτη αγωνιστική της τιμωρίας του και οι Χασάν, Σισέ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μέχρι την παραμονή του αγώνα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη λίστα.

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτούς… χτύπησε την καμπάνα ο Μαρινάκης - Πέντε κορυφαία ονόματα - Ηχηρές αποχωρήσεις! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags