Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα - Αυτός θα είναι η έκπληξη Σαββίδη - Πρώτο όνομα για αντι-Ολιβέιρα
| 2021-08-13 23:37:00

Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα - Αυτός θα είναι η έκπληξη Σαββίδη - Πρώτο όνομα για αντι-Ολιβέιρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα - Αυτός θα είναι η έκπληξη Σαββίδη - Πρώτο όνομα για αντι-Ολιβέιρα

Παίκτης που γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου επιθειτκού, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν παίκτη για να καλύψουν το κενό του και ήδη κυκλοφορεί ένα όνομα που το γνωρίζουν καλά. Τόσο οι φίλαθλοι όσο και ο προπονητής.

ΠΑΟΚ: Το πρώτο όνομα που "έσκασε" στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του συλλόγου, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, αποκαλύπτει τώρα το sportdog.

Η πληροφορία που διακινείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι το πρώτο όνομα που έριξε ο Λουτσέσκου στο τραπέζι μετά από την αναγγελία της είδησης του τραυματισμού του Ολιβέιρα, ήταν εκείνο του Άκπομ! Και δεν κάνουμε καθόλου πλάκα!

Ο Ρουμάνος τεχνικός, προφανώς, θέλει να ξαναστήσει όσο το δυνατόν πιο κοντινή ομάδα σε σχέση με εκείνη που είχε πριν αποχωρήσει, αλλά κάπου εδώ το πράγμα καταντά από περίεργο ως κωμικό! Γιατί δεν γίνεται να θέλεις και ακριβώς τα ίδια πρόσωπα στο ρόστερ.

Υπάρχουν φωνές κοντά στον ΠΑΟΚ που αναφέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την περίπτωση του Άκπομ ο Δικέφαλος, που αυτό το διάστημα τυπικά ανήκει στη Μίντλεσμπρο αλλά ψάχνει ομάδα για να αγωνιστεί.

Βέβαια, δεν θα ήταν δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι α) Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, β) Έχει υπάρξει ξανά με τον Σφιντέρσκι στο ρόστερ και γ) Δεν είναι από εκείνους που γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν - Όταν επιστρέψει με το καλό ο Ολιβέιρα.

Παρόλα αυτά, επιμένουμε, ότι είναι κάπως παράξενο ο Λουτσέσκου να μην θέλει κανέναν άλλον παίκτη πλην εκείνων που είχε ξανά στην ομάδα στην προηγούμενη θητεία του (από τη στήριξη σε Πασχαλάκη-Ζίβκοβιτς ενώ όλος ο κόσμος διαπιστώνει ότι χρειάζεται τερματοφύλακας, μέχρι τον Μπίσεσβαρ)!

Κρατήστε σε μια άκρη του μυαλού σας το όνομα του Άκπομ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, καθώς "παίζει" για τον Δικέφαλο αυτή τη στιγμή. Και προφανώς θα έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές να σας ενημερώσουμε για ο,τι νεότερο υπάρξει...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Άλλον θέλει ο Λουτσέσκου, άλλον η διοίκηση - Φέρνει και αντι-Ολιβέιρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags