Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Ο Τσόλακ μίλησε για όλα! Τι είπε για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και ποιον χρίζει φαβορί στα ματς με Ριέκα
| 2021-08-15 02:43:00

Ο Τσόλακ μίλησε για όλα! Τι είπε για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και ποιον χρίζει φαβορί στα ματς με Ριέκα

Sportdog Team
Ο Τσόλακ μίλησε για όλα! Τι είπε για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και ποιον χρίζει φαβορί στα ματς με Ριέκα

Συνέντευξη έδωσε ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά, που τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται στην σουηδική Μάλμε και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που θα συζητηθούν

ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Για όλα τα θέματα, όπως για το μέλλον του και για την μονομαχία του Δικεφάλου του Βορρά με τη Ριέκα μίλησε ο Κροάτης επιθετικός που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη Μάλμε.

Για το γεγονός ότι δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως περίμενε στον ΠΑΟΚ: "Δεν πρόκειται να πω κάτι καινούργιο. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος όταν δεν παίζει. Έτσι έγινε και με μένα. Δυστυχώς, υπάρχουν τέτοιες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όταν συμβαίνουν αλλαγές σε μια ομάδα από προπονητές ή κάποια άλλα άτομα, τότε η κατάσταση αλλάζει και για τους παίκτες.

Δεν ήταν εύκολο για μένα, γιατί μόλις είχα έρθει στον ΠΑΟΚ, δεν είχα κάνει την προετοιμασία οπότε έγιναν αλλαγές στον σύλλογο και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Αλλά δούλεψα πολύ για τον εαυτό μου, όλοι όσοι με γνωρίζουν γνωρίζουν ότι είμαι θετικός και ήξερα ότι θα έχω μια νέα ευκαιρία, ότι θα μου ανοίξει κάπου μια ευκαιρία. Λυπήθηκα όμως για την εθνική ομάδα, γιατί μόλις ήρθα σε καλή κατάσταση βγήκα εκτός.

Αλλά ήξερα ότι αν είχα την ευκαιρία, είτε στον ΠΑΟΚ είτε τώρα στο Μάλμε, όπου αποδείχθηκα αμέσως, τότε θα μπορούσα να πάρω μια ευκαιρία και στην εθνική ομάδα. Ξέρω την ποιότητά μου, ξέρω ότι μπορώ να σκοράρω".

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ή να παραμείνει στη Μάλμε: "Η Μάλμε είναι επίσης ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, όπως ο ΠΑΟΚ. Παλεύουν για τον τίτλο σχεδόν κάθε χρόνο, συχνά παίζουν και στην Ευρώπη. Θυμάμαι ότι αγωνίστηκαν με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν από περίπου δέκα χρόνια για να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, δεν θα συγκρίνω καθόλου το μέγεθος του ΠΑΟΚ με την Μάλμε.

Όσο για το μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω το σήμερα, ζω μέρα με τη μέρα, είμαι χαρούμενος στο Μάλμε και βλέπω ότι είναι και αυτοί ευχαριστημένοι μαζί μου. Ξέρω ότι θα ήθελαν να μείνω, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Η μόνη μου επιθυμία είναι να συνεχίσω να παίζω καλά και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Και τότε θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι".

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ριέκα και την πρόβλεψη του: "Θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα ματς. Φυσικά, θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τη Ριέκα σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στην Χιμπέρνιαν. Αν θέλει να περάσει, η Ριέκα θα πρέπει να δώσει περισσότερα από το 100%.

Ξέρω τι ποιότητα έχει ο ΠΑΟΚ, τι είδους παίκτες παίζουν εκεί, οπότε θα τους έδινα τον τίτλο του απόλυτου φαβορί. Αλλά έχουμε ήδη δει σε ευρωπαϊκούς αγώνες ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα εκπλήξεων. Η Ριέκα θα χρειαστεί ένα μεγάλο παιχνίδι για να περάσει, αλλά και πολλή τύχη. Αλλά ας κερδίσει ο καλύτερος", είπε για την μάχη του ΠΑΟΚ ο Αντόνιο Τσόλακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags