Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει άμεσα για μεταγραφές!
| 2021-08-15 10:05:00

Η πρώτη μεταγραφή μετά το "κάζο" στο Λιμάνι - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - Άγριο... χέρι σε Ονιεκούρου

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη μεταγραφή μετά το "κάζο" στο Λιμάνι - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς - Άγριο... χέρι σε Ονιεκούρου

Η λίστα του Πορτογάλου και οι εξελίξεις με τον Μπάμπα του ΠΑΟΚ. Στον Ολυμπιακό φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα παίκτη, σε θέση που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Ποιοι έχουν ξεχωρίσει και ποιο το μεγάλο πρόβλημα. Τι συνέβη με το... πράσινο μαλλί στου Ρέντη;

 

Ολυμπιακός: Η εικόνα τής ομάδας στα δύο παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς αλλά και το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να στηρίξει το σύστημα 3-4-3 που είδαμε εναντίον των Βούλγαρων, αναγκάζει τους ανθρώπους τού συλλόγου να ψάξουν άμεσα για παίκτες.

Για παράδειγμα οι Πειραιώτες, σαφώς, χρειάζονται έναν ακόμα παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ρέαμπτσιουκ δεν μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν μόνος του. Από τη στιγμή, όμως, που ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να παίζει (και) με το 3-4-3, πρέπει ο αριστερός μπακ που θα έρθει να είναι περισσότερο επιθετικογενής σε σχέση με τον Μολδαβό.

Το ζήτημα με τις μεταγραφές όμως, ανεξάρτητα θέσης ενίσχυσης, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να αποκτήσει άλλον ξένο. Άρα περιπτώσεις τύπου Μπάμπα, που δεν έχει διαβατήριο, αυτομάτως καίγονται αυτή τη στιγμή!

Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες ώρες έχει… ανέβει στη λίστα πολύ ψηλά το όνομα του Αρκάντιους Ρέτσα. Ο Πολωνός μπακ αρέσει πολύ σε διοίκηση και προπονητή, οι Πειραιώτες προσπαθούν να τον πάρουν από την Αταλάντα, ενώ στο κόλπο έχουν μπει τόσο η Βενέτσια όσο και η Σπέτσια. Το δεύτερο όνομα της λίστας, είναι ο Σέρχιο Εσκουδέρο. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει. Έχει μεγάλη πείρα από το ισπανικό πρωτάθλημα, όμως η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου απλή ούτε και οικονομική.

Γιατί το πράσινο μαλλί του Ονιεκούρου δείχνει πολλά!

Μεγάλη κουβέντα άνοιξε σε επίπεδο φιλάθλων (και όχι μόνο του Ολυμπιακού!) η απόφαση του Ονιεκούρου να μεταβεί στην Τουρκία για να βάψει τα μαλλιά του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα έβαψε πράσινα, φόρεσε και φανέλα των Σέλτικ με τριφύλλι στο στήθος και δημοσίευσε τις εικόνες στα social media!

Από τον Ολυμπιακό προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα - Ο Ονιεκούρου είναι Νιγηριανός, άρα από εκεί το πράσινο χρώμα, και οι Μπόστον Σέλτικς είναι η αγαπημένη του ομάδα.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι όταν βλέπεις τη μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή σου λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, να πηγαίνει στην Τουρκία για να βάψει πράσινα τα μαλλιά και να φορέσει φανέλα με το τριφύλλι, ε, αν μη τι άλλο δείχνει μια χαλαρότητα στην ομάδα. Ένα έλλειμμα συγκέντρωσης που, τελικά, υπάρχει και στο γήπεδο...

Πάντως, από το Λιμάνι του έκαναν σοβαρές συστάσεις και του επισημάνθηκε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς που δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα έπειτα από έναν οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" από ΝΒΑ οι Αγγελόπουλοι - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags