Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Διάλεξε και νούμερο στην ΑΕΚ ο Εντσάμ - Όλα τούμπα μέσα σε λίγες ώρες - Έδιωξε τον μάνατζερ!
| 2021-08-15 19:05:00

Διάλεξε και νούμερο στην ΑΕΚ ο Εντσάμ - Όλα τούμπα μέσα σε λίγες ώρες - Έδιωξε τον μάνατζερ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διάλεξε και νούμερο στην ΑΕΚ ο Εντσάμ - Όλα τούμπα μέσα σε λίγες ώρες - Έδιωξε τον μάνατζερ!

Χαμός με τον Γάλλο άσο, που έμεινε ελεύθερος από την Σέλτικ. Γιατί η υπόθεση του καλοκαιριού δεν... προχώρησε και γιατί μοιάζει απίθανο πλέον να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, παρότι ψάχνει ομάδα. Στην Ένωση είναι έξαλλοι μαζί του μετά τα όσα έκανε πριν από λίγο καιρό.

 

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Ένα πολύ ωραίο παρασκήνιο έχει σήμερα το sportdog.gr για την Ένωση και μια... καψούρα που υπήρξε μέσα στο καλοκαίρι, αν και τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον Έντσαμ, που μέσα σε λίγα 24ωρα ήρθαν τα πάνω κάτω με την περίπτωσή του. Και, τώρα, ενώ είναι ελεύθερος η Ένωση δεν θέλει ούτε να ακούει το όνομά του.

Τι πραγματικά, όμως, είχε συμβεί; Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΑΕΚ και ο παίκτης είχαν έρθει σε συμφωνία και, μάλιστα, ο παίκτης (που είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από τις διακοπές του στην Τουρκία) είχε ζητήσει και πάρει τον αριθμό 21 στη φανέλα του!

Τι συνέβη στη συνέχεια; Ο Έντσαμ απέλυσε τον μάνατζέρ του γιατί θεωρούσε ότι η Ένωση δεν είναι του επιπεδου του και ήθελε με άλλον μάνατζερ να ψάξει για καλύτερο πρωτάθλημα και ομάδα! Αποτέλεσμα; Να τον αφήσει η Σέλτικ ελεύθερο και, ακόμα, να ψάχνει για ομάδα.

Το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα πουθενά, έχει κάνει κάποιους να επαναφέρουν το όνομά του στο ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων. Μόνο που από την ομάδα έχουν πολύ-πολύ κακή εντύπωση για τον χαρακτήρα του παίκτη μετά από όσα έκανε, που ακύρωσε στην ουσία τη συμφωνία τους, και δεν θέλουν να ακούν ούτε το όνομά του...


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις TOP μεταγραφές η ΑΕΚ - Αυτόν ζήτησε ο Μιλόγεβιτς, Νο1 στόχος - "Χουνέρι" σε κορυφαίο Έλληνα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags