Facebook Pixel ΑΕΚ: O Αμραμπάτ... διώχνει τον Tάνκοβιτς;
| 2021-08-16 10:00:00

"Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ - Τον... καθάρισε ο Άμραμπατ - Γιατί απογοήτευσε τον Μιλόγεβιτς

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ - Τον... καθάρισε ο Άμραμπατ - Γιατί απογοήτευσε τον Μιλόγεβιτς

Μεγάλη οικονομική "ζημιά", προσπάθησε να τον σώσει ο Σέρβος. Μετά την σπουδαία μεταγραφή που θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες η Ένωση, θα τρέξουν οι διαδικασίες και για μία ηχηρή αποχώρηση. Πήρε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφερε και ψάχνουν τρόπο για να φύγει.

 

ΑΕΚ: Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει η ΑΕΚ και την καθυστέρηση που υπήρξε, καθώς μετά την απόκτηση του αριστερού εξτρέμ (Άμραμπατ), ψάχνει και για επιτελικό μέσο πίσω από τους κυνηγούς, εκεί δηλαδή που συνήθως βλέπουμε τον Πέτρο Μάνταλο να αγωνίζεται.

Η καθυστέρηση που υπήρξε πάντως, όπως αναφέρουν πολλοί, έχει ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Αυτό συνέβη μιας και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την αρχή της προετοιμασίας ήθελε να δώσει χρόνο, αλλά και ευκαιρίες στον Σουηδό, ώστε να του δείξει αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.

Μάλιστα ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων δεν τον έβαλε μόνο στα αριστερά, θέση που αγωνίστηκε περισσότερο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά τον μετέφερε και πίσω από τους επιθετικούς, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι πιστεύει σε αυτόν και τις δυνατότητές του. Άλλωστε την χρονιά που μας πέρασε ο 26χρονος αγωνίστηκε συνολικά 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 7 ασίστ, έχοντας γενικότερα μια καλή εικόνα στις περισσότερες συμμετοχές του. Το πρόβλημα είναι ότι στην φετινή προετοιμασία ο Σέρβος προπονητής δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον Σουηδό, ούτε στα φιλικά, αλλά ούτε και στους αγώνες με την Βελέζ που αγωνίστηκε συνολικά 93 λεπτά και στις δύο αναμετρήσεις.

Να υπενθυμίσουμε, εδώ, ότι ο Τάνκοβιτς έχει την πέμπτη υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία της ΑΕΚ, σύμφωνα με το transfersmarkt, κοστίζοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή, όσο και οι Λε Ταλέκ, Ανσαριφάρντ και Νταντσένκο κάτι που σημαίνει ότι η… εμμονή και η επιμονή του Μιλόγεβιτς στο να δει κάτι από αυτόν δεν ήταν άδικη. Το αποτέλεσμα, όμως, τον απογοήτευσε και πλέον οι άνθρωποι της Ένωσης… τρέχουν με σκοπό να βρουν έναν ακόμα παίκτη μετά τον Άμραμπατ, ώστε να καλυφθεί και η θέση του επιτελικού χαφ.  

Σίγουρα πάντως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά, στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, αν ο Μουαμάρ Τάνκοβιτς έδειχνε να μπορούσε να ανταπεξέλθει, όπως ήθελε ο Μιλόγεβιτς, είτε στο πλάι αριστερά, είτε στην θέση του δεκαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάλεξε και νούμερο στην ΑΕΚ ο Εντσάμ - Όλα τούμπα μέσα σε λίγες ώρες - Έδιωξε τον μάνατζερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags