Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή στην ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη μετά τον Άμραμπατ - Deal 10 εκατομμυρίων ο Μελισσανίδης
| 2021-08-16 20:15:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη μετά τον Άμραμπατ - Deal 10 εκατομμυρίων ο Μελισσανίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή στην ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη μετά τον Άμραμπατ - Deal 10 εκατομμυρίων ο Μελισσανίδης

Αλλάζουν τα πλάνα με τον Μαροκινό, ποιον ζήτησε ο Μιλόγεβιτς. Στην Ένωση δεν ψάχνουν πλέον για χαφ, αλλά για εξτρέμ, ενώ την ίδια ώρα ξεκαθαρίζουν πως θα πουλήσουν τον Λιβάι Γκαρσία μόνο εάν έρθει μία εξαιρετικά μεγάλη πρόταση.

ΑΕΚ: Αποφασισμένος να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, και μάλιστα αυτή τη φορά ίσως πιο βαθιά από ποτέ, μετά και τη μεταγραφή του Αμραμπάτ στην ομάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αναμένεται να γίνει άμεσα επαφή με τον προπονητή, προκειμένου να αξιολογηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ και να φανεί τι άλλο μπορεί να προκύψει. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο ρεπορτάζ, πάντως, ο Μιλόγεβιτς δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμα ακραίος, που θα μπορεί να παίξει και χαφ.

Αλλά θα είναι κυρίως εξτρέμ, αφού για τα άκρα ο Σέρβος υπολογίζει μόνο τους Λιβάγια, Άμραμπατ (που τον θεωρεί και επιθετικό χαφ, ως αντι-Μάνταλο!) και Αλμπάνη. Ο Τάνκοβιτς έχει μείνει πολύ πίσω, όπως σας ενημέρωσε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Sportdog.gr και εάν μείνει, θα παίζει περισσότερο στον άξονα!

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι ξεχωριστός, θα κάνει τη διαφορά στην 11άδα δηλαδη, καθώς δεν έχει νόημα να προχωρήσουν οι Κιτρινόμαυροι σε αγορά παίκτη στα χαφ ή εξρέμ (που υπάρχουν αρκετές λύσεις) αν δεν είναι κάποια σούπερ περίπτωση.

Ίσως το καλύτερο να το φυλάει για το τέλος ο Μελισσανίδης, αλλά σε κάθε περίπτωση κρατήστε αυτό που σας λέμε: Ο παίκτης που θα έρθει μετά τον Αραμπάτ, όλα δείχνουν ότι μπορεί να αποτελέσει τη μεταγραφή τού καλοκαιριού για την ομάδα... 

Η αληθεια για τον Λιβάι Γκαρσία

Με αφορμή το ρεπορτάζ που θέλει τη Γουότφορντ να προσφέρει δύο εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, πρόταση που οι Κιτρινόμαυροι δεν συζητούν καν, να αναφέρουμε ότι λίγο καιρό πριν ομάδα τής Γερμανίας είχε φτάσει στην πόρτα της ΑΕΚ με πρόταση κοντά στα 4 εκατ. ευρώ και, φυσικά, είχε απορριφθεί.

Ο Λιβάι δεν είναι προς πώλησης, έχει ακόμα 4 χρόνια συμβολαίου με την Ένωση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν μόλις το 60% των δικαιωμάτων του - Αυτό είναι σημαντικό για τα χρήματα που θα μπορούσαν να ζητήσουν για την πώλησή του.

Αν βρεθεί μια ομάδα να δώσει 10-12 εκατ. ευρώ θα είναι διαφορετικά δεδομένα. Τέτοια προοπτική όμως δεν υπάρχει άμεσα, άρα από τον σύλλογο κλείνουν τα αυτιά τους και δεν ασχολούνται με τα σενάρια παραχώρησης του Λιβάι Γκαρσία. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα από ΑΕΚ - Τον... καθάρισε ο Άμραμπατ - Γιατί απογοήτευσε τον Μιλόγεβιτς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags