Ολυμπιακός: Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα, καθώς είναι διάφοροι οι παίκτες που φαίνεται ότι ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Πάμε να δούμε ένα-ένα τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν παίκτη... χθες, το θέμα του Κολάροφ φαίνεται ότι όπως άρχισε έτσι και θα τελειώσει. Οι Σέρβοι γράφουν ότι θα συνεχίσει στην Ίντερ, κι αυτό συνδυαστικά με την ηλικία του δείχνει ότι ίσως οι Πειραιώτες να μην ενδιαφέρθηκαν ποτέ ζεστά. Το θέμα του Ρέτσα φαίνεται, επίσης, ότι έχει μείνει πίσω. 

Τέλος, όσον αφορά την ενίσχυση της θέσης του δεξιού μπακ, ο Μπάλντοκ "παίζει" ακόμα στο ρεπορτάζ, αλλά με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στην ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπογράψει με παίκτη που δεν έχει διαβατήριο - Πλέον οι Άγγλοι παίκτες δεν λογίζονται ως κοινοτικοί. 

Βέβαια, αν υπάρξει πώληση του Σισέ όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες, τότε όλα θα αλλάξουν στο ρόστερ και θα αδειάσει μία θέση ξένου!

Τι γίνεται με τους... Ιταλούς

Μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζει να παρουσιάζει το θέμα τού Μανωλά στο Λιμάνι, δεδομένου ότι όσο και να το υποβαθμίζουν από τον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί επιμένουν εδώ και πολλές μέρες για το ενδιαφέρον που υπάρχει. 

Στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Νάπολι θα περιμένει μέχρι τις 25 Αυγούστου τους Πειραιώτες, ενώ υπήρξε και ρεπορτάζ που έκανε λόγο για δανεισμό του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι, αν μη τι άλλο, υπάρχει καπνός στο θέμα του Μανωλά.

Καπνός που σίγουρα συντηρείται λόγω και των εξελίξεων με τον Σεμέδο, που όλα δείχνουν ότι μέσω του Ζόρζε Μέντες μπορεί να βρεθεί στη Γουλβς. Θα είναι τεράστια ανατροπή η πιθανότητα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και αυτό θα συμβεί, φυσικά, μόνο μετά από απόφαση και εντολή του Μαρινάκη. Για την ώρα πάντως, όπως σας έγραψε αποκλειστικά το Sportdog.gr από το βράδυ του Σαββάτου, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται και μοιάζει απίθανο να τον δούμε ξανά με τα ερυθρόλευκα.

Τέλος, από την Ιταλία έχει "παίξει" και το όνομα του Λυκογιάννη, αλλά αυτό συμβαίνει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια. Η περίπτωση του Έλληνα άσου δεν είναι απλή, μπορεί να χρειάζονται 3+ εκατ. ευρώ για να επιστρέψει και αυτό δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο από κανέναν... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η μισή ενδεκάδα στον Ολυμπιακό - Δύο ηχηρές αποχωρήσεις - Εντολή Μαρινάκη για νέο... μπαμ!