Facebook Pixel Πεπ Γκουαρντιόλα: Έριξε... βόμβα ο Γκουρντιόλα για το μέλλον του Λεβαντόφσκι - Εκεί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-20 19:45:00

Έριξε... βόμβα ο Γκουρντιόλα για το μέλλον του Λεβαντόφσκι - Εκεί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έριξε... βόμβα ο Γκουρντιόλα για το μέλλον του Λεβαντόφσκι - Εκεί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πολωνός μπόμπερ είναι από τα πιο hot ονόματα στην Ευρώπη και οι πάντες θα ήθελαν να το έχουν στην ομάδα τους, με τον Καταλανό τεχνικό σε δηλώσεις του να... αποκαλύπτει τον σύλλογο που θα τον έχει τη νέα χρονιά

Πεπ Γκουαρντιόλα: "Σεισμός" υπήρξε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν, όμως ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε σε δηλώσεις του, πως ο Πολωνός δεν πρόκειται να φύγει από τους Βαυαυρούς.

Ο σούπερ σταρ των Γερμανών έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογο, θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα, όμως την ίδια στιγμή έχει δεχθεί να ανανεώσει με τον σύλλογο του Μονάχου. Παρά όμως το γεγονός ότι η Σίτι είναι από τους βασικούς διεκδικητές του ταλαντούχου επιθετικού, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει για μεταγραφές.

"Επόμενη ερώτηση. Ο Λέβα είναι τόσο σημαντικός παίκτης για την Μπάγερν και θα μείνει στην Μπάγερν. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε εσάς και τους συναδέλφους σας για τις 11 ημέρες που απομένουν στη μεταγραφική αγορά. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, κανείς δεν το γνωρίζει. Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι, μετά θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και τελειώνουμε. Όταν επιστρέψουμε από τη διεθνή διακοπή, θα έχουμε όλη την ομάδα για να παλέψουμε για κάθε παιχνίδι", ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags