Facebook Pixel Λειψία - Στουτγκάρδη: Έσπασε το... ρόδι με τέσσαρα η Λειψία - Απίθανες γκολάρες από Σόμποσλαϊ και Φόσμπεργκ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-20 23:38:00

Έσπασε το... ρόδι με τέσσαρα η Λειψία - Απίθανες γκολάρες από Σόμποσλαϊ και Φόσμπεργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έσπασε το... ρόδι με τέσσαρα η Λειψία - Απίθανες γκολάρες από Σόμποσλαϊ και Φόσμπεργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ταύροι μπορεί την πρώτη αγωνιστική της φετινής Bundesliga να μην... χαμογέλασαν, όμως το βράδυ της Παρασκευής (20/8) έδειξαν ότι είναι άπιαστοι  επιθετικά καθώς συνέτριψαν με 4-0 τη Στουτγκάρδη εντός έδρας

Λειψία - Στουτγκάρδη: Μπορεί για 38 λεπτά οι φιλοξενούμενοι να έδειξαν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι στην έδρα των Ταύρων όμως, από την στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ οι γηπεδούχοι έδειξαν τις επιθετικές αρετές που διαθέτουν φέτος.

Το σκορ άνοιξε με τον Ντομινίκ Σομποσλάι να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ εκπληκτικό διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ, ενώ στο 46' ο Φόσμπεργκ πέτυχε ένα γκολ... ποίημα σε μια φάση που... κρύφτηκε η μπάλα από πλευράς Ταύρων. Ο Σόμποσλαϊ έκανε το 3-0 (52’) εκτελώντας υπέροχα ένα φάουλ, ενώ ο Αντρέ Σίλβα στο 65', εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Ερυθρόλευλους, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο  την εμφατική νίκη της ομάδας του.

Δείτε τα γκολ του Λειψία - Στουτγκάρδη


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags