Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όσο υπάρχει Μαρτίνς δεν θα ξαναδούμε Κούτρη...
| 2021-08-21 14:00:00

"Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον Ολυμπιακό - Δεν ξαναπαίζει με Μαρτίνς - Διαφωνία με τη διοίκηση!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον Ολυμπιακό - Δεν ξαναπαίζει με Μαρτίνς - Διαφωνία με τη διοίκηση!

Η διοίκηση τον στηρίζει, όμως ο κόουτς δεν τον θέλει στην ομάδα. Ο Πορτογάλος έχει πάρει τις αποφάσεις του και παρότι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, δεν... ακούει κανέναν. Ο συγκεκριμένος παίκτης μοιάζει απίθανο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα με τον συγκεκριμένο προπονητή στον πάγκο, παρότι η ομάδα τον χρειάζεται.
 

Ολυμπιακός: Μπορεί την πρώτη χρονιά τού Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό να έκανε "γεμάτη" σεζόν, με πολύ καλές εμφανίσεις, και να έδειξε στοιχεία που ψάχνει τώρα η ομάδα - δηλαδή έναν αριστερό μπακ με επιθετικές αρετές, αλλά τώρα δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι!

Για την ακρίβεια όσο βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κούτρης είναι "τελειωμένος" από τους Πειραιώτες! Γιατί το δημοσίευμα αφορά τον Κούτρη, που θα μπορούσε να είναι μια λύση για τα αριστερά που ψάχνει παίκτη η ομάδα και μέχρι τώρα, στο τελευταίο διάστημα του Αυγούστου, ακόμα δεν έχει βρει.

Μια διευκρίνηση εδώ: Ο Ολυμπιακός, από την άποψη των στελεχών και της διοίκησης, πιστεύουν πολύ στον Κούτρη. Για αυτό και του έχει ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Μαρτίνς δεν θέλει τον Κούτρη στην ομάδα, αυτό έχει μεταφέρει στον σύλλογο, για αυτό και παρότι θα μπορούσε να υπάρχει μια δωρεάν λύση στην ομάδα με τα στοιχεία που ψάχνει ο προπονητής, το όνομά του δεν έχει ακουστεί καν ως προοπτική!

Αν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα στους δύο άνδρες, αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αν είναι κάτι άλλο ή, στο τέλος-τέλος, όλα μαζί, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Το όνομα του Κούτρη, πάντως, όσο υπάρχει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα το ξανακούσουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Μανωλά, τι είπε σε Μαρινάκη - Χαρίζει εκατομμύρια - Αυτό θα είναι το συμβόλαιο στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags