Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Απίστευτα χρήματα για 12 παίκτες - Ποιοι μπήκαν στο… στόχαστρο
| 2021-08-21 18:00:00

Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Απίστευτα χρήματα για 12 παίκτες - Ποιοι μπήκαν στο… στόχαστρο

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Απίστευτα χρήματα για 12 παίκτες - Ποιοι μπήκαν στο… στόχαστρο

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχες τους λόγους του που εξοργίστηκε. Τι τον ενόχλησε περισσότερο από τα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς, τι άλλα στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σλόβαν και πόσα χρήματα δίνει στο φετινό "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Ολυμπιακός: Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από τον αποκλεισμό των Ερυθρόλευκων από τα πλέι οφ τού Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα κι αν αυτός ο αποκλεισμός ήρθε χωρίς ήττα από τη Λουντογκόρετς, που ήταν μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού άστραψε και βρόντηξε στου Ρέντη, προειδοποίησε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο για εκείνους που θεωρεί ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα αγωνιστικά, αλλά για διάφορους λόγους δεν το έκαναν. Ήδη ο Χασάν είναι, περίπου, εκτός ομάδας και ο Σεμέδο εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Δεν είναι μόνο η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε στον σύλλογο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν τεράστια απώλεια εσόδων τη φετινή σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι πληγώθηκε το πρεστίζ τού συλλόγου και, κατ' επέκταση, δεν είναι εύκολο να έρθουν στην ομάδα οι μεταγραφικοί στόχοι που είχαν μαρκαριστεί: Είναι διαφορετική συνθήκη να έχεις 20-25 εκατ. ευρώ στο παντελόνι και το κίνητρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για να ψήσεις έναν παίκτη, και διαφορετικό να μην τα έχεις.

Ο Μαρινάκης, πάντως, είχε έναν ακόμα λόγο που ήταν έξαλλος από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτός ήταν το γεγονός ότι ναι μεν δεν στάθηκαν κάποιοι παίκτες στο ύψος των περιστάσεων (χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Σεμέδο), αλλά αυτοί οι παίκτες χρυσοπληρώνονται από τον σύλλογο!

Γιατί ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ 12 ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, πολύ πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Έχει άδικο ο Μαρινάκης να ζητάει, αν μη τι άλλο, να σκίζονται στον αγωνιστικό χώρο στα δύο-τρία διπλά ματς που είχε η ομάδα μέχρι να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον Ολυμπιακό - Δεν ξαναπαίζει με Μαρτίνς - Διαφωνία με τη διοίκηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags