Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Νέος "πόλεμος" για 10 εκατομμύρια - Έξαλλος ο Καρυπίδης - Βλέπει... δώρο σε ΠΑΟΚ!
| 2021-08-21 20:05:00

Νέος "πόλεμος" Άρη-ΠΑΟΚ για 10 εκατομμύρια - Έξαλλος ο Καρυπίδης - Βλέπει... δώρο σε ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος "πόλεμος" Άρη-ΠΑΟΚ για 10 εκατομμύρια - Έξαλλος ο Καρυπίδης - Βλέπει... δώρο σε ΠΑΟΚ!

Οι "κίτρινοι" αντιδρούν στα χρήματα που θα πάρει ο Δικέφαλος. Τι ετοιμάζονται να κάνουν και γιατί βρίσκονται... στα κάγκελα. Κίνδυνος να τα τινάξουν όλα στον αέρα στη Superleague, καθώς η διαφορά είναι τεράστια και δεν γίνεται να καλυφθεί. Τι ζητούν και τι περιμένουν.

ΠΑΟΚ - Άρης: "Πόλεμος" ανάμεσα στις ομάδες φαίνεται ότι θα προκύψει με αφορμή τα τηλεοπτικά συμβόλαια, καθώς τα λεφτά είναι που, σε έναν βαθμό, κινούν την Ιστορία...

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Καρυπίδης σκέφτεται να ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση στο συμβόλαιο με τη Νova, αν υπογράψει εκεί και ο Δικέφαλος! Γιατί το συμβόλαιο που πήραν οι Κίτρινοι είναι για 3,5 εκατ. ευρώ, όταν οι συμπολίτες ακούγεται ότι θα ζητήσουν 10 εκατ. ευρώ για να υπογράψουν!

Ο  Άρης είχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις πέρσι και, κατά γενική ομολογία, έπαιξε καλή μπάλα. Άρα και εμπορικά μιλώντας οφείλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αν ο ΠΑΟΚ βρει αυτά τα λεφτά που ακούγονται. Και, φυσικά, αν τα βρει στη Nova τελικά και όχι στην Cosmote.

Ήδη, άλλωστε, οι Κίτρινοι έχουν κάνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους που από μόνες τους είναι ικανές να τραβήξουν εμπορικά, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι στόχος είναι να αλλάξει επίπεδο το κλαμπ, να μεγαλώσει, κι αυτό θα γίνει με καλή μπάλα, τίτλους και νέες διακρίσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πάμπλο Γκαρσία φέρνει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Βρήκε τον επόμενο Τζόλη - Χρυσή μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags