Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ζόρια" στο Λιμάνι για ξένο άσο - Τον "πετάει" εκτός 11αδας ο Μαρτίνς - Μανωλάς και... +2 μεταγραφές!
| 2021-08-21 21:15:00

"Ζόρια" στο Λιμάνι για ξένο άσο - Τον "πετάει" εκτός 11αδας ο Μαρτίνς - Μανωλάς και... +2 μεταγραφές

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ζόρια" στο Λιμάνι για ξένο άσο - Τον "πετάει" εκτός 11αδας ο Μαρτίνς - Μανωλάς και... +2 μεταγραφές

Οι δύο προσθήκες που έρχονται και για ποιον υπάρχει προβληματισμός. Δεν ξεχώρισε ούτε με τη Σλόβαν και πλέον είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του για τη βασική ενδεκάδα. Απογοήτευσε τον Πορτογάλο κόουτς και ετοιμάζεται αρχικά για πάγκο, ίσως και εξέδρα.

Ολυμπιακός: O Λαλά δεν άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, στο παιχνίδι εναντίον της Σλόβαν, καθώς μπορεί να μην λέει κάποιος ότι ήταν κακός, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ξεχώρισε.

Δεν έπεισε δηλαδή και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, μην αποκλείσουμε να έρθει παίκτης και δεξιά στην άμυνα. Όχι μόνο αριστερά δηλαδή, στη θέση του Ρέαμπτσιουκ, αλλά και δεξιά. Μάλιστα, αυτές οι κινήσεις δεν αποκλείεται να γίνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει και πολύς χρόνος μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. 

Παράλληλα, περιμένουμε εξελίξεις και στο κέντρο της άμυνας. Γιατί αν δεν φύγει ο Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, δεν θα προχωρήσει το θέμα του Μανωλά! Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Σισέ, Μπα, Σωκράτης, Σεμέδο και Μάρκοβιτς στα στόπερ, δηλαδή πέντε στο σύνολο, κι αυτός είναι ο λόγος σύμφωνα με ορισμένες φωνές που ο Μαρτίνς επιλέγει να παίξει με τριάδα στην άμυνα. Για να εντάξει περισσότερους στόπερ στην 11άδα και να μην υπάρχουν παράπονα.

Το ρεπορτάζ από την Ιταλία, όσον αφορά στον Μανωλά, αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Νάπολι δεν είναι αρνητικοί να τον δώσουν με 10 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα που αναφέρουν ότι τον δίνουν ακόμα και δανεικό! 

Ο λόγος; Γιατί θέλουν άλλο αμυντικό δίδυμο τη νέα αγωνιστική περίοδο και, κατά συνέπεια, θέλουν να απαλλαγούν από τα 4,2 εκατ. ευρώ που έχει ετήσιο κασέ (χωρίς την εφορία!) για τα επόμενα τρία χρόνια! 

Ο ίδιος ο Μανωλάς, άλλωστε, όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr και η στήλη «Boxtobox» είναι πρόθυμος να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του και να έρθει στο Λιμάνι με συμβόλαιο που θα φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ, μαζί με πολλά μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μαρινάκης - Απίστευτα χρήματα για 12 παίκτες - Ποιοι μπήκαν στο… στόχαστρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags