Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νέο όνομα με "βαρύ" βιογραφικό για Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία στο Euro - Στο… κόλπο και ο ΠΑΟΚ
| 2021-08-22 12:00:00

Νέο όνομα με "βαρύ" βιογραφικό για Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία στο Euro - Στο… κόλπο και ο ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο όνομα με "βαρύ" βιογραφικό για Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία στο Euro - Στο… κόλπο και ο ΠΑΟΚ

Η τρομερή καριέρα σε Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία και ο τραυματισμός. Ποιος είναι ο παίκτης που βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών για τη θέση του αριστερού μπακ και πότε το όνομά του έπεσε στο τραπέζι για τον Δικέφαλο. Εντυπωσιακή πορεία σε τρία πρωταθλήματα, εξαιρετική ηλικία, αλλά και ένας σοβαρός τραυματισμός.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μπορεί οι φίλοι των Ερυθρολεύκων, αλλά και οι πάντες μέσα στην ομάδα, να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με σκοπό την είσοδο των πρωταθλητών στους ομίλους του Europa League, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σηκώσει το πόδι από το… γκάζι ώστε να ολοκληρωθούν τα εναπομείναντα κομμάτια των φετινών μεταγραφών.

Μια θέση που είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες θέλουν ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ και μάλιστα τον τελευταίο καιρό ακόμα ένα όνομα μπήκε στη λίστα των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Τζέτρο Βίλεμς, που εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί ελεύθερος, μιας και η Άιντραχτ Φερανκφούρτης δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο 22 φορές διεθνής Ολλανδός αμυντικός είχε μια πολύ άσχημη περσινή σεζόν, μιας και υπέστη ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί καθόλου με τους Αετούς, ούτε στη Bundesliga, αλλά και σε καμία άλλη διοργάνωση. Βέβαια ο 26χρονος μόνο αδιάφορος δεν μπορεί να περνάει από καμία ομάδα, μιας και έχει εικόνες τόσο από την Eredevisie, μετρώντας συνολικά 144 συμμετοχές με την Αϊντχόφεν, αλλά παράλληλα έχει αγωνιστεί και με τη Νιούκαστλ στην Premier League.

Η αξία του, σύμφωνα με το tranfermarkt, αυτή τη στιγμή είναι στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για να καταλάβουμε για τι παίκτη μιλάμε εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 2012 έγινε ο νεότερος που αγωνίστηκε σε Euro και μάλιστα και στους τρεις αγώνες του ομίλου με Δανία, Γερμανία και Πορτογαλία.

Ο ποδοσφαιριστής φυσικά δεν είναι εντελώς άγνωστος στο ελληνικό κοινό, αφού πριν προταθεί στον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, που και εκείνος ακόμα και τώρα αναζητά τον κατάλληλο αριστερό μπακ για τη νέα σεζόν. Τα τότε δημοσιεύματα από την Γερμανία έκαναν λόγο για επιθυμία του ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα ή στην Premier League ή στην Γερμανία, όμως τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν με τον ατζέντη του να τον προτείνει τώρα και στους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλειωσε" Έλληνα άσο από τον Ολυμπιακό - Δεν ξαναπαίζει με Μαρτίνς - Διαφωνία με τη διοίκηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags