Facebook Pixel Γιώργος Γιακουμάκης: Εξελίξεις με Γιακουμάκη - "Μάχη" για την υπογραφή του - Τι ανακοίνωσε η Βέρντερ
| 2021-08-22 13:48:00

Εξελίξεις με Γιακουμάκη - "Μάχη" για την υπογραφή του - Τι ανακοίνωσε η Βέρντερ

Sportdog Team
Εξελίξεις με Γιακουμάκη - "Μάχη" για την υπογραφή του - Τι ανακοίνωσε η Βέρντερ

Βέρντερ Βρέμης και Σέλτικ είναι οι δύο ομάδες που θέλουν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Γιακουμάκη, ωστόσο η πρώτη ανακοίνωσε οριστικά το τι θα κάνει με τον Έλληνα επιθετικό της Φένλο.

Γιώργος Γιακουμάκης: Στη Σέλτικ -όπως όλα δείχνουν- θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας στράικερ, καθώς η Βέρντερ που τον είχε στο "στόχαστρό" της, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την διεκδίκησή του.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε μεταβεί στο στάδιο "Βέζερ" και είχε ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της γερμανικής ομάδας, από τον τεχνικό διευθυντή της, Φρανκ Μπάουμαν, ο οποίος όμως στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι η Βέρντερ δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον παίκτη, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Οι οικονομικοί μας πόροι είναι περιορισμένοι και είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αποδεχτούμε ότι άλλοι σύλλογοι μπορούν να υπερτερούν σε αυτό το κομμάτι. Αλλά είναι καλό να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε πλέον αναγκασμένοι να πουλάμε παίκτες και πως έχουμε το περιθώριο να κινηθούμε στην αγορά για αρκετές μεταγραφές.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να επιμείνουμε μόνο σε ένα όνομα. Στη λίστα μας έχουμε κι άλλους στόχους. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γεώργιος απόλαυσε πολύ την περιοδεία του στο σύλλογό μας. Του άρεσε πολύ η Βρέμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags