Facebook Pixel Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς - Ολυμπιακός: "Επικίνδυνος ο Σισέ, αυτά να αποφύγει - Φοβερή περίπτωση ο Βαλμπουενά - Δεν έχει κενά ο Ολυμπιακός"
| 2021-08-22 16:50:00

"Επικίνδυνος ο Σισέ, αυτά να αποφύγει - Φοβερή περίπτωση ο Βαλμπουενά - Δεν έχει κενά ο Ολυμπιακός"

του Γιώργου Κτενά
"Επικίνδυνος ο Σισέ, αυτά να αποφύγει - Φοβερή περίπτωση ο Βαλμπουενά - Δεν έχει κενά ο Ολυμπιακός"

Ο Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς στο Sportdog.gr για το "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Τι είπε για τη νίκη με τη Σλόβαν και την εμφάνιση των Καμαρά - Σισέ, η σύγκριση Βάτσλικ - Τζολάκη και το... μπράβο στον Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς - Ολυμπιακός: Ολυμπιακός: Σούπερ συνέντευξη του Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς στο sportdog.gr για τη μεγάλη νίκη επί της Σλόβαν, αλλά και για την επόμενη μέρα της ομάδας. 

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην παρουσία των Βατσλίκ, Καμαρά, Σισέ, Εμβιλά και Βαλμπουενά, αλλά και αν χρειάζεται κάτι στο πεδίο των μεταγραφών.

"Πολύ καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός - Έβγαλε επιθετικές φάσεις - Μην ξεχνάμε τον Τζολάκη"

"Μια χαρά ήταν ο αγώνας, υπό τον έλεγχο του Ολυμπιακού, κατάφερε ένα πολύ ασφαλές σκορ και έδειξε στο γήπεδο ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Να σημειώσουμε ότι είχε και αρκετά νέα πρόσωπα, ειδικά για τη φάση που βρισκόμαστε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Π. Τζόρτζεβιτς. 

Χωρίς να είχε πολλές φάσεις που να τον ενοχλούν, παρόλα αυτά ο Βατσλίκ έδειξε καλά στοιχεία όσον αφορά και την οργάνωση του αγώνα.

"Είναι έμπειρος τερματοφύλακας, πολύ καλός, και μάλιστα σε δύο-τρεις φάσεις ακόμα και επιθετικά δημιούργησε φάσεις. Έχει την εμπειρία, υπάρχουν μεγάλες παραστάσεις στην καριέρα του, αλλά να μην ξεχνάμε και τον Τζολάκη. Γιατί μέχρι και προχθές αυτός έπαιζε βασικός. Είναι νέος, στέκεται άψογα και είναι μεγάλο στοίχημα για την ομάδα". 

"Αυτά να αποφύγει ο Σισέ - Είναι πολύ επικίνδυνος - Για αυτό είναι εξαιρετικός ο Καμαρά"

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την παρουσία του Σισέ;

"Ο Σισέ είναι γνωστός παίκτης, πώς παίζει αμυντικά και επιθετικά, τα προσόντα του δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Κάποιες στιγμές λίγο παραπάνω κάνει ενέργειες που θα μπορούσε να αποφύγει, αλλά οι δυνατότητές του είναι εξαιρετικές. Αλλά και επιθετικά πάντα είναι μέσα στις φάσεις, είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά στις στημένες φάσεις".

Το δίδυμο Καμαρά-Εμβιλά;

"Ο Καμαρά εδώ και δύο χρόνια είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει αυτοπεποίθηση, τα κάνει όλα: Και μαρκάρει και παίζει θετικά, και κόβει και ράβει. Είναι εξαιρετικός! Και ο Εμβιλά είναι πολύ έμπειρος, έχει ποιότητα, είναι μπροστά από την άμυνα κρατάει πολύ καλά τη θέση του".  

"Δεν είναι μόνο η ποιότητα του Βαλμπουενά - Βγάζει ενέργεια - Δεν έχει κενά ο Ολυμπιακός"

Ο Βαλμπουενά, στην ηλικία που είναι, συνεχίζει να είναι συγκινητικός.

"Είναι εξαιρετικός, μπράβο του, δεν είναι μόνο η ποιότητα, βγάζει πάθος, ενέργεια για την ηλικία του. πραγματικά είναι φοβερή η περίπτωσή του, δείχνει πολλά με την ποιότητά του και την ενέργεια που βγάζει". 

Τέλος, θέλω να μου πείτε πού πιστεύετε ότι χρειάζεται ενίσχυση ομάδα, στο φινάλε των μεταγραφών.

"Δεν ξέρω τις κινήσει στις αμυντικές γραμμές, αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Σεμέδο κ.λπ. Η ομάδα είναι καλά, δεν βλέπω να υπάρχουν κενά . Ανάλογα με τους στόχους, τον προγραμματισμό κ.λπ.". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο όνομα με "βαρύ" βιογραφικό για Ολυμπιακό - Έγραψε ιστορία στο Euro - Στο… κόλπο και ο ΠΑΟΚ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags