Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έχασε εξτρέμ με σούπερ βιογραφικό ο Ραζβάν - "Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον..."
| 2021-08-22 18:43:00

Έχασε εξτρέμ με σούπερ βιογραφικό ο Ραζβάν - "Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον..."

Sportdog Team
Έχασε εξτρέμ με σούπερ βιογραφικό ο Ραζβάν - "Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον..."

Μπορεί ο Αύγουστος να κοντεύει να τελειώσει και ο Δικέφαλος του Βορρά ακόμα και τώρα βρίσκεται στην αναζήτηση του παίκτη για το πλάι της επιθετικής του γραμμής, μην έχοντας καταφέρει να φέρει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Καμίλ Γκροσίτσκι: Ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο έρχεται από την Πολωνία που αναφέρει, έστω και αργά, πως ο Δικέφαλος του Βορρά είχε κάνει πρόταση στο 33χρονο εξτρέμ, με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, που το Σάββατο ανακοινώθηκε από την ομάδα της Πογκόν.

"Το καλοκαίρι υπήρχαν προτάσεις για τον Γκροσίτσκι από την Ντέρμπι Κάουντι, τον ΠΑΟΚ, τον ΑΠΟΕΛ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 33χρονος δεν πείστηκε για αυτές τις προτάσεις και περίμενε. Τον τελευταίο μήνα προπονείται ατομικά στη γενέτειρά του στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του. Τη στιγμή που μιλήσαμε με την Πογκόν διακόψαμε τις διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους. Για παράδειγμα, η Ρίζεσπορ και η Άδανα Ντέμιρσπορ, δύο ομάδες από την τουρκική Πρέμιερ Λιγκ, προσέγγισαν τον Καμίλ και προσέφεραν καλύτερα λεφτά από την Πογκόν, αλλά ο Καμίλ είχε βαρεθεί να περιφέρεται σε όλο τον κόσμο", αναφέρει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Καμίλ Γκροσίτσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags