Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Με δύο εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Τον θέλει για βασικό ο Μαρτίνς - Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα"
| 2021-08-22 19:13:00

"Με δύο εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Τον θέλει βασικό ο Μαρτίνς - Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα"

του Γιώργου Κτενά
"Με δύο εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Τον θέλει βασικό ο Μαρτίνς - Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα"

Νέο όνομα στην "ερυθρόλευκη" λίστα, με εμπειρία από Ισπανία. Ποιος είναι ο Λούκας Ολάσα που απασχολεί τους Πειραιώτες και γιατί τον θέλει ο Πορτογάλος προπονητής. Το sportdog.gr αναλύει το αγωνιστικό του προφίλ και όσα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Με καλά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λούκας Ολάσα ο Βαγγέλης Λυκάκης, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο αριστερός μπακ τής Βαγιαδολίδ απασχολεί τούς Πειραιώτες  για την ενίσχυση της άμυνάς τους και το sportdog προσπάθησε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

"Πρώτο μέλημα η άμυνα - Δεν βγήκε στη Βαγιαδολίδ γιατί... - Δεν έκανε τη διαφορά στην Ισπανία"

"Είναι κλασικός Νοτιοαμερικανός μπακ, οι Ουρουγουανοί κυρίως το πρώτο μέλημα που έχουν στο μυαλό τους είναι να είναι καλοί αμυντικά. Έρχεται από καλές εμφανίσεις με τη Θέλτα αλλά η Θέλτα δεν μπορούσε να τα βρει με την Μπόκα για να τον κρατήσει, δεν είχε λεφτά, και εκεί μπήκε στη μέση η Βαγιαδολίδ τον περασμένο Γενάρη και τον πήρε. Απλά δεν της βγήκε της Βαγιαδολίδ γιατί η ομάδα έπεσε κατηγορία", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, είναι στην Ευρώπη από το 2019, άρα έχει προσαρμοστεί στο δικό μας ποδόσφαιρο. Είναι βασικός και σε Θέλτα και σε Βαγιαδολίδ. Δεν έκανε τη διαφορά στην Ισπανία βέβαια, αλλά ας μην ξεχνάμε τη δυσκολία του πρωταθλήματος αλλά και σε ποιες ομάδες ήταν" .

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Ταιριάζει με Μασούρα - Δεν είναι τυχαίος παίκτης"

Στον Ολυμπιακό, αν τελικά προκριθεί η περίπτωσή σου, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

"Είναι μεγάλη κουβέντα αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Αν τον βοηθήσει η ομάδα, ο Ολάσα είναι σίγουρα για βασικός στον Ολυμπιακό. Η Θέλτα έπαιζε κυρίως επιθετικά, εκεί πήγαινε αρκετά καλά αλλά δεν ήταν ο παίκτης που θα έκανε παιχνίδι από αριστερά. Είχε καλό παίκτη μπροστά του, που έπαιζε καλά στο 1 εναντίον 1, οπότε σε αυτή την δεν μπορείς να περιμένεις από τον μπακ να κάνει παιχνίδι". 

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Θεωρώ ότι με τον Μασούρα, που τουλάχιστον μέχρι τώρα παίζει αριστερά, ταιριάζει γιατί καλύπτει πίσω ο Μασούρας. Ο Ολάσα έχει παίξει στην Μπόκα, έκανε 2,5 καλές σεζόν στην Ισπανία, δεν είναι κάποιος τυχαίος παίκτης".

"Στο 1,5-2 εκατ. ευρώ η τιμή του - Για να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα πρέπει να... – Καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ"

Μπορούμε να προσδιορίσουμε την τιμή του;

"Η τιμή του έχει πέσει, προφανώς, γιατί έχει πέσει κατηγορία η ομάδα του. Θεωρώ ότι με 1,5 - 2 εκατ. ευρώ πιστεύω ότι μπορεί να τον πάρει. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνει τη διαφορά, τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ να τον βοηθήσει και η ομάδα". 

Τέλος, θέλω να μου πεις αν θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τον αριστερό μπακ που έχει ήδη ο Ολυμπιακός, τον Ρέαμπτσιουκ.

"Ο Μαρτίνς θέλει δύο καλά μπακ, όχι έναν καλό παιχταρά και έναν απλά καλό παίκτη. Για να τον βοηθάει στο ροτέισον, να είναι κοντά στο ίδιο επίπεδο με τον Ρέαμπτσιουκ. Ίσως να είναι ένας κλικ καλύτερος ο Ολάσα από τον Μολδαβό".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επικίνδυνος ο Σισέ, αυτά να αποφύγει - Φοβερή περίπτωση ο Βαλμπουενά - Δεν έχει κενά ο Ολυμπιακός"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags