Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρέθηκε ο... εκλεκτός, ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Συμφωνία στο 1 εκατομμύριο ευρώ
| 2021-08-23 00:43:00

Βρέθηκε ο... εκλεκτός, ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Συμφωνία στο 1 εκατομμύριο ευρώ

Sportdog Team
Βρέθηκε ο... εκλεκτός, ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Συμφωνία στο 1 εκατομμύριο ευρώ

Ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον αέρα του Over FM για την απόκτηση μέσου, που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ξέρουμε πλέον και το όνομα...

Παναθηναϊκός: O ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον αέρα του Over FM για τον Ραμόν Λούντκβιστ, που είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την θέση των μέσων στους «Πράσινους».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι Ολλανδοί θεωρούν κλεισμένη την μεταγραφή, με τον Σουηδό άσο να έρχεται με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και το «Τριφύλλι» να είναι διατεθιμένο να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ ως οψιόν αγοράς.

Αργότερα τόνισε πως ο Λούντκβιστ είναι προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σουηδό μέσο να έχει πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την Γκρόνιγκεν, έχοντας αγωνιστεί και στα τρία μέχρι στιγμής παιχνίδια.

Πράγμα που σημαίνει πως αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διαθεσιμότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι που λύνει τα χέρια του Σέρβου τεχνικού σε μια θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός πονάει.

Τέλος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες οι «Πράσινοι» χρειάζονται ενίσχυση, με τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του τερματοφύλακα. Επιπλέον μπορεί να ενεργοποιήσει την περίπτωση του Βιτάλ για την θέση του επιθετικού. Προτεραιότητα όμως παραμένει ο Λούντκβιστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags