Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο πρώτος για ΠΑΟΚ - Φέρνει και... Τζιοβίνκο - "Καυγάς" με Λουτσέσκου για τις μεταγραφές!
| 2021-08-23 19:00:00

Έκλεισε ο πρώτος για ΠΑΟΚ - Φέρνει και... Τζιοβίνκο - "Καυγάς" με Λουτσέσκου για τις μεταγραφές!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκλεισε ο πρώτος για ΠΑΟΚ - Φέρνει και... Τζιοβίνκο - "Καυγάς" με Λουτσέσκου για τις μεταγραφές!

Υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Ποια είναι η πρώτη κίνηση του Δικεφάλου, οι άλλες δύο ανοικτές περιπτώσεις και γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ποιο το προβλημα και τι ζητάει ο Ρουμάνος προπονητής.

ΠΑΟΚ: Τρία μεταγραφικά μέτωπα υπάρχουν αυτό το διάστημα στον Δικέφαλο, αν και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση λόγω ασυνεννοησίας στο εσωτερικό της ομάδας. Τι σημαίνει, πρακτικά, "υπάρχει ασυνεννοησία"; Ότι υπεύθυνος για τις μεταγραφές είναι ο προπονητής, ο Λουτσέσκου δηλαδή, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ!

Κι εδώ είναι που υπάρχει χάσμα απόψεων και για αυτό δεν έχουν προχωρήσει οι μεταγραφές! Αν και ο Σαββίδης ενημέρωσε πως θα γίνει ο,τι θέλει ο Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής δεν είναι μόνος του στον Δικέφαλο.

Γιατί υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ (με αναβαθμισμένο ρόλο φέτος, λόγω της έλλειψης τεχνικού διευθυντή) που προτείνει τους παίκτες για να επιλέξει ο Λουτσέσκου, ενώ στη συνέχεια υπάρχει και η παρέμβαση της Γκοντζάρεβα που διαπραγματεύεται το συμβόλαιο. Άρα, εκ των πραγμάτων, το "Θα γίνει ο,τι θέλει ο Λουτσέσκου", προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει στο 100% σε ένα στοιχειωδώς οργανωμένο κλαμπ.

Για να μην μακρυγορούμε, τα τρία μεταγραφικά μέτωπα που είναι ανοιχτά στον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα και, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να κλείσουν άμεσα, είναι:

α) Επιθετικός. Θα έρθει συμπληρωματικά, για να καλύψει το κενό του Ολιβέιρα για όσο χρειαστεί, και με την μορφή δανεισμού. Ο  Άκπομ θεωρείται η καλύτερη λύση, η ομάδα τα βρήκε γρήγορα με τον παίκτη, μίλησαν σε καλό timing, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα ή αύριο θα έρθει για να ενσωματωθεί στην ομάδα. 

β) Αριστερός μπακ. Ο Δικέφαλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει τον Σίντκλεϊ Φερέιρα, εκτός απροόπτου και εδώ οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.   

γ) Αριστερό εξτρέμ. Είναι ο Μιτρίτα σε πρώτο πλάνο, που παίζει στο MLS και πέρσι έπαιζε στη Σαουδική Αραβία. Φέρνει στον Τζιοβίνκο στον σωματότυπο αλλά και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Με τον παίκτη τα έχει βρει ο Δικέφαλος, μένει να υπάρξει οριστική συμφωνία με την ομάδα του για να έρθει και να υπογράψει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρίσκο για ΠΑΟΚ ο Άκπομ, ιδανική λύση για Παναθηναϊκό - Δεν έχει μέλλον στη Μίντλεσμπρο γιατί..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags