Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" κορυφαίο άσο ο Γιοβάνοβιτς - Φέρνει... Τζιοβίνκο - "Πόρτα" σε πρώην του Ολυμπιακού
| 2021-08-24 12:30:00

"Τελειώνει" κορυφαίο άσο ο Γιοβάνοβιτς - Φέρνει... Τζιοβίνκο - "Πόρτα" σε πρώην του Ολυμπιακού

του Νίκου Στεργίου
"Τελειώνει" κορυφαίο άσο ο Γιοβάνοβιτς - Φέρνει... Τζιοβίνκο - "Πόρτα" σε πρώην του Ολυμπιακού

Η διπλή μεταγραφή και οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Οι εξελίξεις με Βιτάλ και γιατί παραμένει δύσκολο του Παλάσιος. Πώς θα αλλάξει τα πλάνα του Σέρβου κόουτς η προσθήκη των δύο ποδοσφαιριστών και ποιος... κόπηκε με "ερυθρόλευκο" παρελθόν.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Βιτάλ για τους Πράσινους, καθώς όπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες ο Γιοβάνοβιτς αρχικά δεν ήθελε τον παίκτη! Είχε κάνει αρνητική εισήγηση δηλαδή, καθώς τα χαρακτηριστικά του δεν ήταν ακριβώς αυτά που ήθελε στην ομάδα.

Ο Σέρβος προπονητής προφανώς και καλύπτεται με την ποιότητα του Βιτάλ, αλλά τα "θέλω" του στο αθλητικό κομμάτι ήταν διαφορετικά: Προτιμούσε έναν παίκτη να είναι πιο ταχυδυναμικός κ.λπ. Παρόλα αυτά, λόγω και της απόκτησης του Λούντκβιστ, που δίνει άλλη στοιχεία στην 11άδα της ομάδας, ο Γιοβάνοβιτς ψήθηκε και για τον Βιτάλ.

Μάλιστα, η παρουσία τού Βραζιλιάνου άσου δεν αποκλείεται να εκτοπίσει τον Βιγιαφάνιες από την 11άδα των Πράσινων, ανάλογα με τον σχηματισμό που θα παίζει ο Σέρβος προπονητής! 

"Πόρτα" σε πρώην του Ολυμπιακού - Φέρνει τερματοφύλακα

Όσον αφορά την υπόθεση του Παλάσιος, το θέμα χρειάζεται προσοχή γιατί θυμίζει λίγο... Τζιοβίνικο και ΠΑΟΚ. Δηλαδή, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι "δουλεύουν" τη συγκεκριμένη υπόθεση κοντά έναν μήνα τώρα, παρόλα αυτά δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι Αλαφούζος έχει αποφασίσει να δώσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει (στην Λατινική Αμερική γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 700.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του), ποσό πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι σε έναν χρόνο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Είναι δυνατό παιδί, με έκρηξη, που εννοείται ότι θα έχει θέση βασικού στο σχήμα. Παίζει κυρίως δεξιός εξτρέμ, μπορεί να παίξει όμως και αριστερά αλλά και ως επιθετικός.

Τέλος το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθει και τερματοφύλακας. Ακούστηκε το όνομα του Γιαννιώτη, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια προοπτική για τους Πράσινους. Αν έρθει κάποιος θα είναι για να αφήσει στον πάγκο τον Διούδη και όχι κάποιος που απλώς θα τσιγκλάει τον Διούδη στις προπονήσεις...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίζει ο Πρίφτης για τον πλέι μέικερ - Φημολογία για τον… παικταρά - Όλη η Αθήνα στο αεροδρόμιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags