Facebook Pixel ΑΕΚ: "Θα κάνει πλάκα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα αν... - Διαλυμένος από τραυματισμούς - Πάγκο ο Μάνταλος"
| 2021-08-25 16:30:00

"Θα κάνει πλάκα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα αν... - Διαλυμένος από τραυματισμούς - Πάγκο ο Μάνταλος"

του Γιώργου Κτενά
"Θα κάνει πλάκα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα αν... - Διαλυμένος από τραυματισμούς - Πάγκο ο Μάνταλος"

"Φοβάμαι θα είναι περισσότερο στο αναρρωτήριο και όχι στο γήπεδο". Ποιος είναι ο Ιάγο Φάλκε που θέλει η Ένωση, η τρομερή ποιότητά του, αλλά και το μεγάλο... αλλά στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Σούπερ ανάλυση στο Sportdog.gr για τα θετικά και τα αρνητικά του ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ιάγο Φαλκέ ο Γιάννης Γιαννούλας, δημοσιογράφος που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει την Ένωση για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της. 

"Κάνει πλάκα στην Ελλάδα - Διαλυμένος από τραυματισμούς - Στο αναρρωτήριο και όχι στο γήπεδο"

"Πολύ καλός παίκτης, τον πήγαινα με χίλια. Πολύ καλός στο ένας με έναν αλλά και στις εκτελέσεις στημένων, συγκλίνει προς τα μέσα και εκτελεί τις αντίπαλες άμυνες. Μόνο που υπάρχει ένα μεγάλο "'αλλά"! Γιατί τα τελευταία χρόνια είναι χτυπημένος από πολλούς τραυματισμούς, είναι διαλυμένος", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, o Γ. Γιαννούλας.

Πιστεύεις ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην 11άδα της ΑΕΚ;

"Αν είναι υγιής, κάνει πλάκα. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι περισσότερο στο αναρρωτήριο παρά στο γήπεδο. Όλο μυϊκά βγάζει και τέτοια προβλήματα. Πέρυσι έπαιξε 11 ματς, πρόπερσι 14, πότε είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, πότε το ένα και πότε το άλλο".  

 

"Συγκλίνει και σκοράρει - Με Λάβια Γκαρσία, Αμραμπάτ και Καρίμ - Στέλνει πάγκο τον Μάνταλο”

Γιάννη, σε ποιες θέσεις μπορεί να παίξει;

"Βασική του θέση είναι δεξιός εξτρέμ, αλλά παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ: Δεξιός ή αριστερός εξτρέμ, δεκάρι. Έπαιζε με ανάποδο πόδι στην Τορίνο, για να συγκλίνει και να σκοράρει".  

Σε ποια 11άδα θα μπορούσε να ενταχθεί; 

"Με Αμραμπάτ και Λιβάι Γκαρσία μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε όποια κι αν του ζητήσουν να παίξει πίσω από τον επιθετικό. Στο 4-2-3-1 χωράει παντού και θεωρώ ότι θα ταίριαζε καλύτερα, θα μπορούσε να αξιοποιήσει καλύτερα, τον Ανσαριφάρντ".

Τέλος, θέλω να μου πεις αν θεωρείς ότι η δική του παρουσία στην ΑΕΚ θα σημάνει, παράλληλα, και την μετακίνηση του Μάνταλου στον πάγκο.

"Ως ποιότητα εννοείται ότι στέλνει στον πάγκο τον Μάνταλο. Υπάρχει εκείνο το "αλλά" όμως, με το ιστορικό των τραυματισμών του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος να... καεί ο Μιτάι - Ούτε οι Τσιάρτας, Αλεξανδρής έπαιξαν - Δύο μεταγραφές μεσοεπιθετικών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags