Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα... πήρε κρανίο ο Μαρτίνς για το τηλεφώνημα - Ομάδα Champions League για Σεμέδο - Δίνει και παίκτη
| 2021-08-25 21:23:00

Τα... πήρε κρανίο ο Μαρτίνς για το τηλεφώνημα - Ομάδα Champions League για Σεμέδο - Δίνει και παίκτη

BoxtoBox
Τα... πήρε κρανίο ο Μαρτίνς για το τηλεφώνημα - Ομάδα Champions League για Σεμέδο - Δίνει και παίκτη

Το... διπλωματικό επεισόδιο και ο κόουτς που θέλει τον Πορτογάλο. Ποια είναι η ευρωπαϊκή ομάδα που θα επιστρέψει δυνατά προσεχώς για τον άσο του Ολυμπιακού και πόσα έχουν αλλάξει πλέον τα δεδομένα. Εκτός από αποχώρηση, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και άφιξη πάντως στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε η Μπενφίκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αϊντχόφεν. Είναι ξεκάθαρο ότι οι αετοί δεν... άντεχαν φέτος τον αποκλεισμό για χίλιους λόγους, οικονομικούς αλλά και πρεστίζ. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι έφαγαν μια πολύ δυνατή σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και συνέχισαν στο Γιουρόπα.

Μιλάμε για ομάδα η οποία πληρώνει τον προπονητή 3 εκατ.ευρώ καθαρά για κάθε σεζόν. Και πέρυσι με το που ανέλαβε ο Ζεσούς έφαγαν τη σφαλιάρα από τον δικέφαλο του βορρά και ύστερα έχασαν και το πρωτάθλημα από τη Σπόρτινγκ που είχε λιγότερο από το 1/3 του μπάτζετ.

Πλέον η Μπενφίκα αναμένεται να μπει στη... ζωή μας. Όταν λέω τη ζωή μας εννοώ στη ζωή του Ολυμπιακού. Ένα... πουλάκι από την Πορτογαλία μου τιτίβισε ότι ο Ζόρζε Ζεσούς θα κάνει και φέτος προσπάθεια για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Να θυμίσω ότι πέρυσι είχε τηλεφωνήσει στον στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας εκδηλώνοντας το σοβαρό του ενδιαφέρον. Κι εκείνο το τηλεφώνημα που έγινε γνωστό λίγο έλειψε να προκαλέσει... διπλωματικό επεισόδιο αφού τα είχε πάρει στο... κρανίο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τώρα λοιπόν οι «αετοί» μοιάζουν έτοιμοι για μια ακόμα απόπειρα για τον Σεμέδο και αυτή τη φορά ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Μαρτίνς θα πουν όχι αφού ο παίκτης είναι ξεκάθαρα προς πώληση. Και την ίδια στιγμή μην εκπλαγείτε αν δείτε και παίκτη της Μπενφίκα να κάνει την ακριβώς αντίθετη πορεία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό λόγω Μανωλά - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Νέα ηχηρή αποχώρηση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags