Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος... Βινάγκρε ο Καρμπόβνικ - Η μεγάλη τους διαφορά και τα 5.5 εκατ. - Έκπληξη με νέο αριστερό μπακ
| 2021-08-26 17:04:00

Νέος... Βινάγκρε ο Καρμπόβνικ- Η μεγάλη τους διαφορά και τα 5.5 εκατ.- Έκπληξη με νέο αριστερό μπακ

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέος... Βινάγκρε ο Καρμπόβνικ- Η μεγάλη τους διαφορά και τα 5.5 εκατ.- Έκπληξη με νέο αριστερό μπακ

Ποιος κάνει "δουλειές" ήδη με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και τώρα και Ολυμπιακό; Όλο το παρασκήνιο για τη μεταγραφή του Πολωνού αμυντικού, ποιον είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και το... παράθυρο για μία ακόμα προσθήκη. Η "εξήγηση" για τη ρήτρα των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η επόμενη μεταγραφή/δανεισμός του Ολυμπιακού. Πολωνός που μόλις τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τα 20 του χρόνια, δεξιοπόδαρος... αριστερός μπακ και με χρηματιστηριακή αξία 5.000.000 ευρώ! Μάλιστα...

Οι “ερυθρόλευκοι” που έψαχναν αριστερό μπακ απο τον... Ιούλιο και μάλιστα τότε ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωνε πως θα πήγαιναν στην απόκτηση έμπειρου αριστερού μπακ, φέρεται να “βολεύονται” σε αυτή την φάση με έναν... Πολωνό, δεξιό, Βινάγκρε. Άραγε κλείνουν/ολοκληρώνουν κιόλας με αυτόν;

Γιατί κάλλιστα ο αμυντικός της Μπράιτον μπορεί προορίζεται για...μπαλαντερ στα δυο άκρα της “ερυθρόλευκης” άμυνας αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει έμα μικρό... μπερδεματάκι με την κλασική θέση του. Τον βρίσκεις και δεξιο μπακ και αριστερό μπακ κι αμυντικό μέσο, μέχρι και εξτρέμ έχει αγωνιστεί!

Σίγουρα πάντως με το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο να μην έχει κλείσει ακόμη και τον Ολυμπιακό να φημίζεται για τις... μαζεμένες κινήσεις τις τελευταίες ημέρες ακόμη και...ώρες του Αυγούστου, είναι πολύ πιθανόν, παρά την έλευση του Καρμπόβνικ, να μείνει ανοικτή η άφιξη/απόκτηση κλασικού αριστερού μπακ τουλάχιστον μέχρι να πέσει η αυλαία στο παζάρι.

Να το κάνω πιο λιανά; Οι “ερυθρόλευκοι” πρώτα κλείνουν ένα “πολυεργαλείο” δυο/τριών θέσεων για να είναι καλυμένοι, στέλνουν συγχρόνως και “μηνυμα” στην... αγορά, περιμένοντας όμως, μπας και “ξεσκαλώσει”/τους κάτσει κάποια υπόθεση απο τους αριστερούς μπάκ που ήταν στην κορυφή της σχετικής short listα τους και δουλεύεται καιρό!

Ο Καρμπόβνικ που έρχεται λίγο μετά τα 20του χρόνια στον Ολυμπιακό απο ομάδα της Περέμιερ Λιγκ, στην οποία δεν έπαιζε παρότι είχε χρυσοπληρωθεί ως αγορά, έχει μια ειδοποιό διαφορά με τον παρόμοιο περσινό δανεισμό του συνομηλικού του Ρούμπεν Βινάγκρε απο την Γούλβς. Ο Πορτογάλος ουσιαστικά είχε έρθει με το...ζόρι, ουσιαστικά ξενερωμένος ενώ ο Πολωνός “φτιαγμένος” για να παιξει και να καθιερωθεί!

ΥΓ1. Το πολωνικό Γραφείο που μανατζάρει τον Καρμπόβνικ, κατάφερε με αυτό το deal να ανοίξει και την... μεγάλη πόρτα του Ολυνμπιακού. Γιατί ήδη η UNIDOS έχει στην ΑΕΚ τον Νταμιάν Σιμάνσκι και στον ΠΑΟΚ τον Κάρολ Σβιντέρφσκι με τον οποίο μάλιστα αυτο το μκαλοκαίρι ανανέωσαν κιόλας! Προλαβαίνει άραγε να φέρει παίκτη και στον Παναθηναϊκό, για να έχει εκπροσώπηση σε όλη την ελληνική Big 4; Και άραγε μετα απο φορ (Σβιντέρφσκι), μέσο (Σιμάνσκι), αμυντικό (Καρμπόβνικ) θα κολλουσε ένας Πολωνός γκολκίπερ;

ΥΓ2. Τον Οκτώβριο του 2020 η Μπράϊτον είχε σκάσει στην Λέγκια 5.500.000 ευρώ για την αγορά του Καρμπόβνικ. Λογικό είναι για να δεχτεί τελικά να βάλει οψιόν αγοράς του απο τον Ολυμπιακό, στο ντιλ του δανεισμού του, το ποσό να είναι ψηλότερο απο το παραπάνω που έδωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η "μαύρη λίστα" Μαρτίνς - Κορυφαία ονόματα - Νέα... καμπάνα σε 11αδατο μετά τον Σεμέδο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags