Facebook Pixel Ριέκα - ΠΑΟΚ: Αυτόν "ζήτησε" ο Λουτσέσκου μετά τη Ριέκα - "Χοντρά" λεφτά στα ταμεία - Φέρνει... Τζιοβίνκο ο Ιβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-26 23:30:00

Αυτόν "ζήτησε" ο Λουτσέσκου μετά τη Ριέκα - "Χοντρά" λεφτά στα ταμεία - Φέρνει... Τζιοβίνκο ο Ιβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτόν "ζήτησε" ο Λουτσέσκου μετά τη Ριέκα - "Χοντρά" λεφτά στα ταμεία - Φέρνει... Τζιοβίνκο ο Ιβάν!

Τα εκατομμύρια της πρόκρισης και η μεγάλη μεταγραφή για ΠΑΟΚ. Ποιες οι προϋποθέσεις για να κάνει μία ακόμα δυνατή κίνηση ο Δικέφαλος, τι περιμένει ο Ρουμάνος προπονητής και γιατί υπάρχουν ξανά σοβαρές ελπίδες να έρθει Θεσσαλονίκη ο Ιταλός παικταράς.

Ριέκα - ΠΑΟΚ: Την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League πανηγυρίζει ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς στη ρεβάνς της Κροατίας παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη μετά το 1-1 της Τούμπας.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν επαγγελματική και ουσιαστική εμφάνιση και με δύο γκολ από τους Ελ Καντουρί και Μουργκ μπήκαν στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης και εξασφάλισαν ηρεμία, αφού δεν σταμάτησε πρόωρα η ευρωπαϊκή τους πορεία, αλλά και χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ με την είσοδό του στους ομίλους του Europa Conference League θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού σε αυτά υπολογίζεται και όλο το ελληνικό market pool και φυσικά σε αυτά θα προστεθούν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, από τα εισιτήρια, αλλά και αυτά από ενδεχόμενες νίκες ή ακόμα και πρόκριση στην επόμενη φάση. Κάτι που σημαίνει ότι με μια αξιοπρεπή παρουσία στους ομίλους το ποσό που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 7-8 εκατ. ευρώ!

Με αυτά τα χρήματα δίνεται η δυνατότητα στους "ασπρόμαυρους" να κινηθούν πιο άνετα για μία ακόμα δυνατή μεταγραφή και γιατί όχι μια κίνηση τύπου Τζιοβίνκο, ο οποίος "πολιορκείται" εδώ και αρκετό καιρό από τον Δικέφαλο. Αν δεν είναι ο Ιταλός, μπορεί να είναι κάποιος άλλος από το πάνω ράφι, που θα μπορέσει να ανεβάσει ακόμα ένα επίπεδο την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... δώρο Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Η πρώτη κίνηση μετά τη Ριέκα - Φήμες για μεγάλη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags