Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ξεφορτώνεται" τον Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Φεύγει άμεσα από τη Θεσσαλονίκη - Παίρνει λεφτά ο Σαββίδης
| 2021-08-27 16:32:00

"Ξεφορτώνεται" τον Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Φεύγει άμεσα από τη Θεσσαλονίκη - Παίρνει λεφτά ο Σαββίδης

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ξεφορτώνεται" τον Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Φεύγει άμεσα από τη Θεσσαλονίκη - Παίρνει λεφτά ο Σαββίδης

Η ομάδα που υπογράφει ο Αιγύπτιος και ο ρόλος του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος δεν τον ήθελε στην Τούμπα και όλα δείχνουν ότι ο Αμρ Ουάρντα φεύγει οριστικά από τον Δικέφαλο. Οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον του και οι βαλίτσες που ετοιμάζει τις τελευταίες ώρες.

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Το θέμα με το μέλλον τού Αιγύπτιου άσου απασχολεί ακόμα τους ανθρώπους τού Δικέφαλου, δεδομένου ότι ο Ουάρντα δεν πρόκειται να ξαναπαίξει με τη φανέλα του συλλόγου όσον αφορά τα σημερινά δεδομένα. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην Ανόρθωση είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Αιγύπτιος, καθώς από την Κύπρο παραδοσιακά υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουάρντα. 

Μια ομάδα, άλλωστε, που έχει τη διάθεσή της τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και, φυσικά, συμμετέχει στους ομίλους του Confernece League. Άρα δεν αποκλείεται η κυπριακή ομάδα να έρθει ακόμα για την αγορά του παίκτη, έστω και με χαμηλή προσφορά.

Γιατί έχει μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ομάδας και είναι πιο άνετη για να βάλει ένα κερασάκι στο φινάλε των μεταγραφών/

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση στον ΠΑΟΚ για ένα θέμα που απασχολεί την ομάδα από την πρώτη στιγμή, καθώς ο Λουτσέσκου πιστεύει πολύ στην έννοια του γκρουπ και ο Αμρ Ουάρντα είναι ο μοναδικός που δημιουργεί παραφωνία στην ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισοπεδωτικός ΠΑΟΚ - Η διοίκηση πρέπει να στηρίξει τον κορυφαίο Λουτσέσκου - Χρειάζεται... Τζιοβίνκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags