Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ... με 25 μύρια - Ανατροπή με Κλάεσον - "Χουνέρι" σε Πασχαλάκη;
| 2021-08-27 20:37:00

Κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ... με 25 μύρια - Ανατροπή με Κλάεσον - "Χουνέρι" σε Πασχαλάκη;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ... με 25 μύρια - Ανατροπή με Κλάεσον - "Χουνέρι" σε Πασχαλάκη;

Έντονη φημολογία στη Θεσσαλονικη για αλλαγή στα σχέδια Λουτσέσκου. Οι εξελίξεις με τον Τζιοβίνκο και ποιος παίκτης θα μπορούσε να καλύψει το... κενό του Ιταλού. Ψάχνεται και για τερματοφύλακα ο Δικέφαλος, εάν βρει κάτι καλό τα τελευταία 24ωρα!

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος έχει ηρεμήσει μετά από την πρόκριση στους ομίλους τού Conference League και, πια, οι άνθρωποι του συλλόγου στρέφονται στο κομμάτι της ενίσχυσης. 

Προφανώς το όνομα που έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι εκείνο του Τζιοβίνκο, αν και αυτή την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει η έντονη διάθεση για συνεργασία από τις δύο πλευρές. Όσο δεν υπογράφει όμως σε άλλη ομάδα, η περίπτωσή του είναι ανοιχτή.

Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι περίπου δεδομένου ότι θα κάνει κίνηση για την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είτε αυτό αφορά τον Τζιοβίνκο είτε κάποια άλλη λύση – Ακούγεται ξανά το όνομα του Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ, αλλά για την ώρα δεν έχουμε κάτι παραπάνω...

Άλλωστε τώρα, μετά και τα 5 εκατ. ευρώ που πήραν στον σύλλογο από την είσοδο στους ομίλους του Conferance, αλλά και τα χρήματα που έχουν εισπράξει από τους Τζόλη και Γιαννούλη (που συνολικά έφτασαν στα 20 εκατ. ευρώ), φαίνεται ότι κάτι θα κινηθεί. Γιατί ναι μεν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον Δικέφαλο, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα... μέτρημα στους Θεσσαλονικείς στο μεταγραφικό παζάρι. 

Τέλος, υπάρχει η ελπίδα ότι θα γίνει κίνηση και τερματοφύλακα, καθώς και στη ρεβάνς με τη Ριέκα φάνηκε ότι ο Πασχαλάκης δεν είναι η σταθερή λύση που μπορεί να δώσει σιγουριά στην άμυνα. Θα έρθει τερματοφύλακας για βασικός; Η αλήθεια είναι ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτό το ενδεχόμενο, αλλά μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης όλα είναι ανοιχτά... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλα πράγματα ο ΠΑΟΚ στο Conference - Ας χάσει και το πρωτάθλημα - Χειρότερα ο Ολυμπιακός"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags